Představení kandidátů KSČM do EP v Jičíně

kandidati ep2V sobotu 18.5. 2019, tedy týden před volbami do Evropského parlamentu, proběhl v Jičíně na Žižkově náměstí mítink kandidátů KSČM - česká levice společně. Účast kandidátů byla asi rekordem celé kampaně. Do Jičína přijela jednička kandidátky Kateřina Konečná, Lukáš Pařízek, Dagmar Švendová, Anička Vaculíková,Jaromír Kohlíček a Zdeněk Ondráček.

Tuto skvělou partu na náměstí za vcelku příznivého počasí podpořili osobnosti naší okresní a krajské organizace účastí i projevy, jako první vystoupil z hostů místopředseda ÚV KSČM Václav Ort, po té Otakar Ruml, přítomna byla i Věra Žižková a Petr Kebus. S rozdáváním volebních materiálů pomohla kandidátům skupinka mladých příznivců v tričkách s volebním heslem NENECHME TO TAK. Kandidáty představovala s obrovským zapálením skvělá Helena Grofová, tisková mluvčí naší strany. Druhou částí pokračovala předvolební akce ve Staňkovy Lhotě v zemědělské společnosti Agrochov Sobotka, kde měli naši kandidáti možnost pohovořit o problematice našeho zemědělství a prohlédnout část živočišné výroby. Po krátkém obědě nastala třetí fáze na jednom z nejkrásnějším místě Českého ráje v Podkosti pod dominantou středověkého hradu Kost. Den to byl velmi náročný, ale všichni jsme se rozešli s dobrým pocitem a spokojení.
Video z Jičína a fotografie na facebooku : https://www.facebook.com/kscmjc/
Děkuji všem, kteří přišli naše kandidáty podpořit a rád bych, aby jste jim dali svůj hlas i ve volbách.
Petr Typlt