Sál Nové Profesionální Latin Taneční Boty pro Ženy/Dívky/Dámy Tango A Salsa Vysoké Podpatky Vnitřní Tanec Satén/PU Bílá Červená

Hodnocení 

238.33 Kč

-55%

529.65 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dlouhá sukně zimní, sukně žena, popigist ženské boty, klíčové tango, pata ženy, Shox, schoenen kindere, hot sexy ženy foto, boty, dames schoenen.

Kovové spony design je pohodlné, jednoduché a bezpečné.Můžete upravit spony na popruh tak, že popruh se vine kolem nohy pevně.

Nádherné a pohodlné Satén/PU je nejlepší volbou pro nohy.

O 5 cm/7 cm vysoké podpatky aplikovat na všechny úrovně praxe

Semiš-podrážka se vztahuje na vnitřní tanec.

Prosím, vyberte správnou velikost podle nohy délku a grafu

1. Šířka boty jsou normální.Možná, že boty nejsou vhodné pro příliš tenký, ani příliš tlustý nohy. 2. Tam je asi 0.01 cm--0,2 cm průměrné chyby na velikosti grafu.Prosím, zvažte to při podání objednávky. 3. Prosím, změřte si chodidlo délky podle toho, jak je následovně:

Teplé řádku 1.Tam jsou fanoušci propagaci v obchodě.Ty by si více sleva, pokud jste postupovali obchod. 2. Pokud vaše objednávka více než 8 párů, prosím, kontaktujte nás a můžeme vás citovat nižší cenu.Barva ukážeme zde reálné fotografie,ale to může mít různé barvy odlišné, jako světlo a různé počítače.Snažíme se ji minimalizovat a opravdu komoditní barva převládají,také nás kontaktovat, pokud potřebujete více reálné fotografie potvrdit.Doba dodání obvykle používáme China Post Air Mail, který obvykle je doprava zdarma.Odhadovaná dodací lhůta je následující: 1.Spojené Státy: 9-23 pracovních dnů 2. Ostatní země: 15-60 pracovních dnů Lodní dopravy 1.Budeme loď z položek jako brzy, jak je to možné, když obdržel platbu. 2.My vám vrátíme kupující, nebo odešlete boty na vás, pokud nemůžete přijímat položky do 60 dnů. 3.Pokud chcete dostávat položky rychleji, pls kontaktujte nás platit další nákladní a můžeme vám nabídnout následující rychleji lodní způsoby:UPS,DHL,Fedex,TNT,EMS.Zpětnou vazbu nám, Pokud jste spokojeni s naší zboží a služby,prosím, dejte nám 5 bodů velkou chválu, budeme i nadále tvrdě pracovat pro vás poskytovat kvalitní služby.Pokud nejste spokojeni s naší zboží a služby, prosím, nespěchejte dát negativní hodnocení.Prosím, kontaktujte nás, budeme se snažit v našich silách, aby problém vyřešit včas.

Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Taneční Boty Typ Taneční Sál/Latinská Obuv
Horní Materiál Satén
Boty Šířka Střední(B,M)
Dekorace Spony
Úroveň Praxe Profesionální
Stélka Materiál EVA
Typ Krytý taneční boty
Podšívka Materiál Bavlněná Tkanina
Typ Closure Krajka-Up
Typ Pata Tenké Podpatky
Název Oddělení Dospělé
Původ KN(Původu)
Značka HIPPOSEUS
Datum Vydání Spring2018
Číslo Modelu LP213
Sportovní Boty Typu Taneční boty
Podešev Materiál Měkká Podešev
Výška Podpatku Nízká (3/4" až 1 1/2")
barva Bílá Hnědá Béžová Černá Zlatá Stříbrná Leopard Červený
Pohlaví ŽENY

Související produkty