Původní Huawei Honor Sledovat Sen Čest dívat se na kouzlo Chytré Hodinky Venkovní Sportovní Plavání hora GPS, Barevný Displej Hodinky

Hodnocení 

2 162.49 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: hiawei hodinky gt 2, smartwatch, smartwatch huawei mužského, ary hodinky, huawei inteligentní watch, hodinky, čest, hs6620d chytré hodinky, lige smartwatch ženy, muži hodinky.

Pro Huawei Honor Sledovat Sen Chytré Hodinky Venkovní Sportovní Plavání hora GPS, Barevný Displej 390x390 s Keramické Hodinky

Přidejte 3 film & 3 film n popruh černý-Nejsou zahrnuty v Oficiální standard balíček, pokud chcete,prosím, vyberte svazek platit.

FAQ: Jak propojit Hodinky s telefonem? 1. Vezměte svůj telefon ke skenování tento QR kód stáhnout a nainstalovat Huawei Wear app. 2.otevřít tuto aplikaci, klepněte na tlačítko "start dvojici", pak váš telefon bude hledat hodinky, když vaše hodinky je ukázal, vyberte si své hodinky 3. klikněte na radic na hodinky , pak to může být připojen k telefonu úspěšně. Jak swtich hodinky 's jazyk na angličtinu? Prosím, zapněte v telefonu jazyk na angličtinu ( prosím, vyberte Spojené Státy regionu ) , a pak sledovat, je jazyk se přepne do angličtiny odpovídajícím způsobem.

Hodinky Magic Displej podporuje 8 regionů(jazyky) nastavení v Android/iOS, Než je zařízení spárováno s telefonem, jeho výchozí jazyk je Číňan. Čína(Čínská), Rusko(rus), Španělsko(španělština), Francie(francouzština) Německo(německý), Itálie(italština), Portugalsko(Portugalština), Spojené Státy americké/Velká Británie/ostatní regiony(anglicky)

Jak se připojit?Tak eazy ,můžete vyzkoušet!

Produkt show:

Mechanismus Ano
Kapela Odnímatelné Ano
GPS Ano
Materiál Pouzdra Kov +keramika
Více Číselníky Ano
Systém NIC
Aplikace Věkové Skupiny Dospělé
Vodotěsné Třída Profesionální Vodotěsný
Usnesení 390*390
Baterie Odnímatelné No
Značka Huawei
Režim Sítě NIC
ROM 128MB
Jazyk Francouzština
Kapela Materiál Silikagel
Kapacita baterie 120-180mAh
Velikost Displeje 42.8x42.8x9.8 mm
Typ Pohybu Elektronické
Styl Sport
APLIKACE je k Dispozici ke Stažení No
Zadní Kamera NIC
RAM <128MB
SIM Karta k Dispozici No
Původ KN(Původu)
Certifikace NIC
Typ Na Zápěstí
Kompatibilita Android 4.4 a vyšší , iOS 9.0 a výše.
Tvar Obrazovky KOLO
Funkce Call Reminder

Související produkty