3 palcový LCD Displej Zahradě Automatické Zavlažování Zalévání Časovač Sprinkler Controller IP65 Vodotěsný Elektronický Vodní Časovač

Hodnocení 

352.09 Kč

-40%

596.69 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: systém automatického zalévání, zavlažování časovač instalace, časovač irrig, kontrolu vody, seasons garden controller, zahrady hrnce, časovač vody, automatické zavlažovací hodiny, vnitřní zařízení polici, postřikovací časovač.

Zahrada Automatické Zavlažování Zalévání Časovač, 3 palcový LCD Displej Sprinkler Controller

Popis:

S tímto časovačem, budete již muset starat o bezobslužné rostliny/květiny, když jdete ven, a když zapomenete na vodu je v čase, nemusíte dehydratovat nich, a nebudete muset platit příliš mnoho pro overwatering.

Náš časovač je snadná instalace, flexibilní, programování a automatické zavlažování funkce.Můžete nastavit aktuální čas, čas zahájení, zalévání trvání, frekvence zalévání, déšť zpoždění a ruční zalévání na velké tlačítko volby podle potřeby.Velký 3-palcový LCD displej je snadno čitelný a zalévání nastavení je jednodušší.

Funkce:

1. Vodotěsné a odolné konstrukce.IP65 vodotěsný.Tato vodní dýmka časovač má nový typ pneumatického těsnění montáž a horní konektor.Horní konektor je vyroben z 30% vyztužené nylonové materiálu, který je větší dopad a odolnost proti oděru než ABS.To může vydržet 10kg tlak vody, čímž se výrazně vyhýbat se Vnitřní únik.Prsten kolem krytu vodotěsný box na baterie, s vnitřní gumy chrání baterii uvnitř.2 velikosti prstenů zápas s NPT/OSN standardní typ vodovodní baterie.

2. Rozsah běžící časovač a vnitřní časovač je širší.Zalévání čas: 1s-59s, 1min-300min.Zalévání frekvence: 1h-23h, 1 den na 15 dní.Ve srovnání s většinou časovače na trhu, nejkratší zalévání čas může dosáhnout jen 1 minutu, naše zalévání časovač může dosáhnout 1 sekunda, vhodné pro zalévání květin, nejpomalejší zalévání frekvence je 15 dní, velmi vhodné pro nízké poptávky po vodě Rostliny, jako jsou kaktusy, aloe, atd. Zejména v zimě.Mnoho rostlin bude napojena méně často.

3. Multi-funkce, multi-účel.Dětský zámek model může účinně zabránit náhodnému spuštění dětmi a domácí zvířata, a zabránit plýtvání vodou.Náš kohoutek časovač poskytuje manuální déšť zpoždění funkce, aby se zabránilo nadměrné zalévání a ušetřit spoustu vody na deštivé dny.Manuální režim umožňuje okamžité zalévání bez přerušení zavlažování program jste nastavili.Voda časovač může být použit pro zavlažování systém, déšť, kbelík, pet vody a postřikovače zavlažování, atd.

4. S velkým 3-palcový displej, pracovní doba je více než 6 měsíců.Tento sprinkler časovač má velký, snadno čitelný LCD displej, který dokáže zobrazit úžasné detaily.Například, čas zahájení další zalévání cyklu, zbývající čas aktuální zalévání cyklus, a tak dále.Zejména indikátor baterie lze zobrazit zbývající baterie, připomínající vám, vyměňte baterie v čase. 2 AA baterie mohou, aby naše vody časovač běží na více než 6 měsíců.Obrazovka přejde do režimu spánku po 30 sekundách, což může ušetřit spoustu energie.

Specifikace:

Barva: černá + oranžová

Materiál: ABS skořepina

Velikost: 160*80*55 mm/6.30*3.15*2.17"

Vody teplota: 0~+40 ℃

Zalévání čas: 1s-59s; 1 minuta až 300 minut

Zalévání frekvence: 1h-23h; 1 den 15 dní

Ruční zalévání čas: 1 až 240 minut

Napájení: 2 * AA baterie (není součástí balení)

Pozornost:

1. Před připojením quick konektoru na horní kohoutek konektor, prosím, ujistěte se, že gumový kroužek je správně nastavit, aby se zabránilo úniku vody.

2. Produkt sám o sobě není vytvářet tlak, ale využívá tlaku vody z vodovodu.Voda z kohoutku nebo tlakovou vodou zdroj může zajistit řádné odvodnění, zavlažování časovač.

3. Filtr obrazovky může zabránit prachových částic a prodloužení životnosti výrobku.Pravidelně čistit filtr a vyměňte ji, pokud je nosí.

4. Když je baterie nízká, vyměňte baterie v čase, aby se zabránilo rušení s normální provoz; při výměně baterie, ujistěte se, že prostor pro baterie je suchý.

Poznámka:

1. Tam může být trochu velikost odchylky vzhledem k ruční měření, různé metody měření a nástroje.

2. Obrázek nemusí odrážet skutečnou barvu položky, protože různé fotografování světlo, úhel a zobrazení na monitoru.

1 X Zavlažování Časovač (BEZ Baterie)

Materiál Plastové
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu zalévání časovač
Časovač Typ Ac Pro

Související produkty