Elektrické Vzduchové Kruhu Komprese Masér Oběhu Tlaková Masáž Nohou, paže Manžety starší pneumatickou tlakovou vlnu

Hodnocení 

2 613.41 Kč

-62%

6 877.40 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dítě pee, masáž zad dřeva, vibrační svalové relaxer, spotřebič presoterapii, případě kráva, magnet masážní terapie, air masáž nohou, pes čůrat zásobníku, one ok rock t shirt, mentol bolest patch.

To je 4-dutiny masér s ventilačními otvory

Objednat nyní! ! Vám elektronický masér zdarma Vážení přátelé! Prosím, vyberte si vhodný balíček podle vašich potřeb. Obsah balíčku jsou následující, p pronájmu, přečtěte si pozorně: 1 vzduchové čerpadlo + 2 dolní končetiny B: 1 vzduchové čerpadlo + 2 dolní končetiny + pás C: 1 vzduchové čerpadlo + 2 dolní končetiny + pásek + 1 horní končetiny D: 1 čerpadlo vzduch + dolní končetiny + 1 horní končetiny E: 1 vzduchové čerpadlo + 2 dolní končetiny + 2 horní končetiny F: 1 vzduchové čerpadlo + 2 dolní končetiny + 1 horní končetiny G: 1 vzduchové čerpadlo + 2 dolní končetiny + 2 horní končetiny + pásek H: 1 vzduchové čerpadlo +1 dolní končetiny + 1 horní končetiny +1 pásu: 1 čerpadlo vzduch + dolní končetiny

Domácnosti pneumatické masážní tvoří cyklický tlak na končetiny skupina opakovaným plnění a uvolnění vzduchu multi-balón, a provádí rovnoměrné a plynulé vytlačování z distální konce končetin k proximální konec končetin podporuje krevní oběh a zlepšit. Mikrocirkulaci, což urychluje průtok krve do končetin, pomáhá zabránit tvorbě krevních sraženin, zabraňuje končetiny edém, a přímo nebo nepřímo brání mnoha onemocnění spojených s krevních prsten. Technické Parametry: rozsah Tlaku: 20-240 ± 20Hg Času rozsah nastavení: 0-30min, Jmenovité napětí: AC220V/110V Jmenovitý výkon: 30W Přizpůsobit davu: Domácí relaxační masáž Pro onemocnění způsobené chronické žilní poruchy, neuropatické bolesti, zmrzlé rameno, následky z rukou a nohou, necitlivost a zdvih mají zmírňující účinek. Za čtvrté, výroba bod: 1. Čtyř-komorový air výkyvy poskytují totální masáž od prstů až po stehna. 2. Ve srovnání s ostatní elektronické a fyzické klepnutím na nástroje, pneumatické typ je pohodlnější. 3, masáž rychlosti a zimnice jsou podobné, takže to je jednodušší, 4, pneumatický lis, aby se zabránilo riziku úrazu elektrickým proudem a popálení 5, jen zabouchnout plug k deflaci 6, nastavení tlaku knoflík lze snadno ovládat tlak 7, doba léčby může být nastavena podle fyzikálních podmínek, 8, strukturální upevnění 'nízká hlučnost, nízké vibrace 9, přenosný, kompaktní design, úsporu místa, úsporu energie. Páté, využití: 1. Vyberte příslušné nastavení nebo dolních končetin, aby ji nosit, a připojte sadu nebo vnitřní tělo regulátoru. Prosím, odstranit hodinky, prsten, náramek, atd. když nosit ing horní rukáv, jinak to může poškodit tělo nebo poškození špatné nastavení: Při nošení dolní končetiny rukáv, prosím, vyjměte obsah z kapsy u kalhot a používat jej. V opačném případě, tělo bude poškozen v důsledku tlaku nebo pouzdro bude poškozen. Prosím, nosit šaty a udělat to znovu. (Zip může sklouznout během používání, takže prosím, nosit oblečení. Použití, nelze použít pouzdro na holé tělo) 2. Zapněte napájení. Zapněte hlavní vypínač. 3. Připraven pro nastavení času (30 minut nebo méně) a tlak podle vašich potřeb.

Zásilky po celém Světě freeShipping. Objednávky zpracovány do 4 dnů po zaplacení je vyroben a ověřování. Zajistíme přepravu podle adresu kupujícího poskytovány Tak, prosím, potvrďte a zkontrolujte, zda adresa jste vyplnili při nákupu. Způsob dopravy nabídli jsme je China Post Air Mail, takže pokud chcete vybrat DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, prosím, kontaktujte nás před nákupem. Služba Tranzitní Čas je poskytl dopravce, o víkendech a svátcích jsou vylučuje, takže dodací lhůta může být delší, než jsme slíbili, a to zejména v průběhu prázdnin, takže buďte prosím trpěliví. Žádné sledování aktualizované informace budou informovat včas, můžete také získat informace o sledování z oficiální webové stránky. Žádné extra cel nebo dovozních daní nejsou zahrnuty v ceně. Návrat a Vrácení peněz, Pokud jste se vrátil produktu nás, Prosím, poskytnout sledovací číslo k nám. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a stavu. Pokud rozkazy nedorazily včas, prosím, kontaktujte nás, zajistíme dosílky, nebo náhrady pro vás. Pokud budete chtít náhradu, prosím, kontaktujte náš zákaznický servis, a ne otevřít spor přímo. Zpětná vazba Zpětná vazba je pro nás velmi důležitá, snažíme se o 100% spokojenost, pokud máte jakékoliv dotazy nebo problémy, prosím, kontaktujte nás nejprve budeme řešit rychle a v nejlepším způsobem. Prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a dát všech 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty, vaše vřele doporučit, je naše motivovat k pohybu dále, budeme opravdu oceňuji váš čas, pokud jste odešel pozitivní zpětnou vazbu.

Materiál Non-Tkané
Značka DISIYING
Typ Položky Šle A Podporuje
Efekt Uvolnění Bolestí Z Nemoci
Číslo Modelu YL-62
Původ KN(Původu)

Související produkty