Zimní Muži Ženy Cyklistické Kalhoty Softshell Termální Nepromokavou Sportovní Kalhoty odolné proti Větru Fleece Outdoor Bike Cyklistické Kalhoty S-5XL

Hodnocení 

503.48 Kč

-32%

740.51 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kalhoty unavený londýně mj, mint kalhoty, latex muž, muži kalhoty sport, bicycl, outdoorové oděvy pánské, high déšť kalhoty, ktm cyklistika bib, bike trailer, olgados zimní kalhoty.

Velikost Grafu

TEPLÉ TIPY : velikost Objednávky je Asie Velikost, je menší než USA,UK,AU,EU velikost. Pokud si nejste jisti, prosím, sdělte nám vaše výška a váha, budeme vám navrhnout správnou velikost. Jednotka: CM (1 cm = 0.394 inch)

Velikosti A Barvy: 1. Velikostí jsou ilustrovány s konkrétní měření v podrobné specifikace. Prosím, zkontrolujte, zda specifikace předtím, než si objednáte. Obvykle přípustné rozdíly ve velikosti jsou cca 1 - 3cm v měření. Pokud zjistíte, velikost výrobky nejsou vhodné, můžete přímo kontaktovat nás. 2. Rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody, jako je barva odraz v monitoru, osvětlení, pozadí atd. Nicméně, pokud si myslíte, že položka obdrželi, je špatně barvu, prosím, kontaktujte nás, abychom zjistili, jestli se vrátit nebo vrátit, je to možné. Vrácení a Výměna Podmínky: Po obdržení zboží, může kupující uplatnit po dobu 15 dnů na vrácení nebo výměnu, ujistěte se prosím, že zboží je nepoškozené a v původním obalu, kupující je třeba mít od nákladní dopravy. Pokud je to naše odpovědnost, nákladní nese nás. Například: zasláním špatnou velikost, nebo je poškozen. Pokud je odpovědnost kupujícího, zboží kupujícím. Například: výběr špatné velikosti a barvy. Zpětná vazba: Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité a všechny kupující. Věnujte prosím několik sekund opustit velkou zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální(3 hvězdičky) nebo negativní(1 - 2 hvězdičky) zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém a nechat vám šťastný nakupování zde. Děkuji!!!

Typ Jednotky kus
Pohlaví MUŽI
Číslo Modelu 1658
Typ Položky Plná Délka
Kalhoty Styl Cargo Kalhoty
Sport Typ Cyklistika
Sezóna Zimní
Funkce Softshell, Nepromokavý, Větruodolný, Tepelné, Udržet Teplý Fleece
Značka Acacia Osoba
Velikost pasu(palce) 2-3
Typ Cyklistika cyklistické Kalhoty, MTB Horské Silnici na Kole Kalhoty Kalhoty
Materiál Lycra
Přední Styl Byt
Tkanina Typ Fleece
Dekorace Sestříhané
Styl Ležérní
Tloušťka Fleece
Sportovní Jízda Na Kole, Pěší Turistika, Camping, Horolezectví, Lyžování, Bruslení, Rybaření
Typ Closure Zip Fly
Typ Pasu MID
Fit Typ Pravidelné
Tipy tkaniny, má vodotěsné funkce, ale kalhoty není 100% vodotěsný
Délka Full Length

Související produkty