Domácí Nabíječka EU NÁS Baofeng Stolní Nabíječka dock Adaptér Pro UV-5R UV-5RE Rádio Vysílačku Baofeng UV-5R Standardní Příslušenství

Hodnocení 

105.11 Kč

-39%

175.18 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: baofeng walki talki, vhf vodotěsné, telefon w5, baofeng uv xr 10w, k walkie talkie adaptér, 10w baofeng, opasek motorola, fm scanner, rádio baofeng 5w, anyton.

Domácí Nabíječka EU nebo USA Baofeng Stolní Nabíječka Adaptér Pro UV-5R UV-5RE Rádio Vysílačku Baofeng UV-5R Standardní Příslušenství

Specifikace:

Li-ion, Stolní Nabíječka:

Model: CH-5

Vstup:DC 10V

Výstup: DC 8.4 v, 400mA

Adaptér:

Vstup:AC 100-240V 50-60Hz

Výstup: DC10V 500mA

Kompatibilní pro Baofeng UV5R UV5RA UV5RB UV5RC UV5RD UV5RE UV5R+Plus UV5RA +Plus & TYT TH-F8

Obsah Balení:

1* Stolní Nabíječka

1* Adaptér (100-240V ) (EU, USA, AU )

Poslat odpovídající plug podle vaší zemi

1.všechny produkty jsou 100% originální zbrusu nové ..slibujeme, jakéhokoli výrobku, který není originální, nebo není schopen setkat se s našimi standardy kvality při příjezdu, může být odeslán zpět k nám, a můžete získat plnou náhradu.

2.Dobrá kvalita. Všechny výrobky jsou kontrolovány před odesláním..a budeme balení zboží velmi dobře

3.Reálné foto: všichni jsme produkty jsou pro skutečné natáčení(v případě, že produkt byl aktualizován, prosím, v druh zvítězit)

4.Služby: Pokud máte nějaké otázky nebo potřebujete jakékoliv pomáhá, když jste nakupování. Můžete nám zprávu a kdykoliv, odpovíme vám a pomůže. Protože jsme vždy on-line. (kromě víkendu a dovolené)

1.Pracovní doba:pondělí až pátek 9:00-18:30 a v sobotu 9:00-12:00 (Pekingského času). Kromě svátků!

Jsme vždy rádi, aby vám pomohl:

2.Testujeme všechny výrobky pečlivě, než jsme se poslat.

Ale Pokud máte stále nějaký problém, naše pochybnosti, neváhejte a kontaktujte nás!!

Uděláme, co bude v našich silách vyřešit váš problém.

*** Chceme, aby naši zákazníci***

Ale pokud kupující otevřít spor nebo zanechat negativní zpětnou vazbu, aniž kontaktujte nás předem, nebudeme poskytovat poprodejní služby, a kupující bude uveden na černé listině.

Pro podvodníky jsme se poskytnout všechny důkazy a zpráva je na www.kscm-jicin.cz, což bude mít za následek kupujícího pozastavena nebo ukončena účet.

1. Můžeme přijmout, T/T , Paypal, Western Union a Escrow pro platbu, nejlepší způsob je on-line Escrow plateb, můžete si sami zvolit. Pokud chcete, aby ostatní platební podmínky, dejte nám prosím vědět, než když si objednáte.

2. Plná platba musí být provedena do 7 dnů po objednávce, nebo bude objednávka neplatnou nebo zrušena systému.

3. Ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace, jako je kontaktní osoba, adresa, psč a telefonní číslo při vyplňování svého kupce informace.

1.Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

2.SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce , obvykle můžete získat vaši zásilku do 30 dnů. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů. prosím, kontaktujte nás. ( protože Mnoho faktů, jako jsou špatné počasí, vlastní nebo prodeje horkém období, atd, může způsobit zpoždění.)Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

1.13 měsíců záruka: všechny produkty mají 13 měsíců záruka. (Umělé poškození není záruka. A radio walkie talkie doplňky užívat 6 měsíců záruka)

2. garantujeme vám nulové riziko nákupu zkušenosti zde. Pokud nemůžete přijímat položky do naší záruční doby, prosím, neváhejte a kontaktujte nás nejprve, dáme vám spokojenost řešení.

3.nebo pokud se vám zobrazí jiný nebo rozbité položky, prosím, kontaktujte nás před jakoukoli zpětnou vazbu, nebo otevření sporu! protože jsme vám pomohou vyřešit problém a dá vám spokojenost řešení.

1. Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží.

2. pokud jste spokojeni s našimi produkty, prosím, zanechte nám 5 hvězdiček a sdílet dobré fotky na zpětnou vazbu a sdílet náš odkaz na své přátele, nebo facebook, vk.. my vám dáme slevu ve vaší budoucí objednávky. Děkuji moc~

3. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy. Jinak nevíme nic.. Děkuji za pochopení!

Worm tipy:

Prosím, nepoužívejte otevřený spor nebo opustit negativní zpětnou vazbu, aniž by mluvit k nám. Vážíme si našich zákazníků, stejně jako naše zpětná vazba profil,

+Další produkty a slevami, čeká na vás! +

Frekvenční Rozsah ---
Kapacita baterie(mAh) ..
Výstupní Výkon(w) 10w-25w
Is_Display Ano
Číslo Modelu baofeng uv-5r uv-5ra stolní nabíječka
Rozměry --
Skladování Kanál baofeng uv-5r příslušenství
Materiál Další
Značka baofeng
Maximální Rozsah 5 km-10 km
Vodotěsné / Vodě-Odolný IP67
Typ Příslušenství
Walkie Talkie Typ Přenosný

Související produkty