5D Diamond Malování Stavebnice pro Děti Diamond Dots Soupravy na Malování podle Čísel Diamond Puzzle Nálepka pro Kabelku, Šálku, Telefon

Hodnocení 

70.07 Kč

-35%

107.92 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: las puzzle, diamond art malování kit kádry, velké puzzle 1000, eevee diamond malování kit, 5d diamanty malování, daimont obraz země, diamond malování, 5d diamond malování, diamont obraz kreslený, 5d diamond obraz plný náměstí vrtačka cestu.

5D Diamond Malování Stavebnice pro Děti Diamond Dots Soupravy na Malování podle Čísel Diamond Puzzle Nálepka pro Kabelku, Šálku, Telefon

Proč Si Vybrat Naše 5D DIY Diamantový Malování Kit

1. Jednoduše kombinovat správné barvy podle vzoru.Malé diamantové samolepky může přinést neomezenou zábavu do vašeho života. 2. DIY Diamantový Malování Kit může zlepšit dětské vnímání barev a kultivovat jejich trpělivost.Můžete mít také pobavit s vašimi dětmi. 3. Domácí obrazů bude velmi smysluplný dárek pro narozeniny, Vánoce, výročí, atd. 4. Služby: Jsme rádi, našich zákazníků, vaše spokojenost je naší prioritou, kontaktujte nás, pokud máte jakýkoliv dotaz, budeme se snažit naše nejlepší vyřešit jakýkoli problém, který potkáte.BALENÍ OBSAHUJE: 1 Sada X DIY dětské Kolo Diamond Samolepky 1 Sada x Diamantový Nástroj pro Kreslení(Bláto, Pero, urychlit deska, Magic cube diamond) Poznámky: 1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii.Děkuji!!!

Proč děti by se měli snažit diamond malování?

Diamond obraz je zábavný koníček, který může přinést ven někdo uměleckou stránku.To může zvýšit důvěru, zlepšit sebevědomí, zlepšit zaměření a naučit trpělivost a důslednost k dětem.Pokud jste dát vaše nejmenší expozice na toto krásné umění, které bude milovat hrát s sparky kamínky a vytvářet krásné obrazy, aby se všichni hrdí.Navíc, diamond obraz je mnohem lepší než gadgets a video hry, protože to pomáhá při stimulaci jejich duševní růst a dává jim umělecké expozice.

Instrukce, Které Následují, Zatímco Jak Se Vaše Dítě Barvy S Diamanty

1.Většinou koupit částečné vrtací soupravy pro děti.Časově náročné soupravy může být únavné pro děti. 2.Nedopusťte, aby vaše dítě sedět na více než hodinu pro diamond malování.Mohlo by to způsobit jejich krku nebo bolesti zad. 3.Uspořádat stůl a židle pro vaše děti, kde se mohou pohodlně sedět. 4.Hlídat malé děti tak, že nemají polykat diamanty. 5.Dát jim světlo led pad pro lepší vidění.Nechcete dát další namáhání očí.

Díky za nakupování u nás.

Aplikace Vhodné pro šálky, mobilní telefony, počítače, ledničky, atd
Vzor Typu scénický
Formulář Byt
Počet Barev 1-30
Název produktu Diamond Puzzle Nálepka
Použití Obrazy
Vkládání Oblasti Plné
Styl Moderní
Rám No
Diamantový Tvar KOLO
Materiál Vyrobeny z vysoce kvalitní pryskyřice materiálu, bezpečný a non-toxické
Sada Typ Ano
Typ Velkoobchod Ano(>50 Ks)
Kompletní Nástroje Včetně 1 diamantový malování pero, 1 diamant zásobník a 1 clay
Vnější Obal oppbag
Plátno Způsob Balení Složené
Značka LXGCLX

Související produkty