NMT 112 Aroma Difuzér Komerční Ztlumení Může Zobrazovat Hladinu Oleje Vhodné Pro High-End Klubů, Barů A Hotelů

Hodnocení 

1 814.51 Kč

-20%

2 296.79 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pubg vzduchu difuzér, dyson v6, nc frézky, xiaomi mi air purifier 3 h, vzduch purifi, desítky velký stroj, obloukové svařování za studena stroj, vzduchový filtr xiaomi, cnc, aeropress filtr.

Úvod

NMT-112 Vůni Zařízení je určeno pro malé komerční objekty.Využívá pokročilé atomizace technologie, aby se kapalina olej do mlhy, která se pak může šířit vůni do vzduchu rychle .Tak, že to může pokrýt velkou oblast.Stroj má ventilátor nainstalován , může být použit přímo na difuzní vůně rychle.Je snadné změnit oleje podle přání zákazníka.Stroj má časovač, program pro nastavení rozdílných vůní koncentrace tak, aby vyhovovaly pro různé prostoru a nastavit pracovní doby pro každý den a 7 dnů časovač program, aby vyhovoval pro zákazníky různé žádosti !A co je nejdůležitější, PCB regulátor má šifrovací program pro zamknutí funkce po nastavení.To je bezpečnější.

Funkce Produktu

1. To má 24*7 dní, časovač programu nastavení a upravit vůně koncentraci PCB. 2. PCB program může být uzamčen po použití, aby bylo více bezpečné. 3. Ventilátor uvnitř konstrukce, uvolňující vůně přímo a bez kapání oleje. 4. Dát na stůl k používání nebo instalace pro montáž na zeď. 5. Tichý design s utlumit, dát tichý požitek. 6. PP plast pláště, vysoká pevnost a anti-korozní materiál, lehký a hladký povrch hotový design.

Doprava

1. Budeme posílat je ven do 1-5 pracovních dnů po zaplacení. 2. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku ve lhůtě, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve . 3. Pokud potřebujete získat pozemky v krátké době, můžete si vybrat rychlé dodání, jako je EMS, DHL, FedEx, Nicméně,budete muset zaplatit nějaké nákladní.

Návrat Politiky (Náhrady A Nahradit)

1. Pokud nejste spokojeni s výrobkem, můžete vrátit zboží na výměnu nebo vrácení peněz (do 7 dnů dlouhé), ale ty jsi měl platit pro nákladní prosím, komunikovat s námi, než se vrátit.Všechny vrátit zboží musí být v dobrém stavu a musí být pod resalable stavu. 2. Některé vady nejsou záruky, jako nefunkční poškrábaný a tak dále.

FAQ

1. Q:Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí ?A:Pokud je vaše ochrana čas se krátí ,prosím, kontaktujte nás na dále a my vám pomůže, aby se zasadila o dodání. 2. Q:Jak dlouho mám dostávat parcles?A:Normálně, budeme posílat je ven do 48 hodin , ale nemáme záruku dodací lhůty na všech mezinárodních zásilek, vzhledem k rozdílu v celním. 3. Q:Je tam nějaký vlastní daň?A:Budeme deklarovat minimální hodnota,vzhledem k různým politiky v různých zvyků,tam může být vlastní daň, která by měla být věnována vás.Prosím, nechte mi vzkaz pro to, jak velkou hodnotu chcete decleare, když si místo pořadí.

Použití Stavu Komerční
Hmotnost 850g
Původ KN(Původu)
Kapacita 120ml
Objem Vzduchu 50m3/h
Materiál PP plast
Velikost W16.3*D7.5*H20cm
Certifikace ROHS
Rychlost Větru STANDARDNÍ
Použitelné scény domů/konferenční místnost/obchod/kancelář/ložnice
Hluk ≤40dB
Rozměr Další
Instalace Stolní/ Nástěnné provedení
Číslo Modelu NMT-112
Krytá plocha 300m3
Aplikace 300m3
Napětí (V) 12
Metoda Operace Inteligentní PCB
Napájecí Zdroj A. C. Zdroj
Oblast Použití >40㎡
Atomizace množství 0.7-1 ml/h
barva bílá/černá
Funkce Voňavé
Značka Le Parfum Fasina
Styl Čistička Vzduchu
Napájení Střídavý Proud
Výkon (W) 8W

Související produkty