12ks miniaturní růžové háčkování Longuette květina pro dítě osprchovat laskavosti křest party dekorace na stůl 6,5 x 8,5 cm

Hodnocení 

247.20 Kč

-12%

280.94 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: hry pro dospělé venkovní, pletené příze, 32mm miniaturní, dobbi je zdarma, mini baby háčkování miminko, barkcloth, nahrávat vinylových desek, háčkování květina, dobby harry potter hračky, 3d květ.

******************** Vítejte v našem obchodu www.kscm-jicin.cz! ***********************

Funkce produktu

Materiál:

Bavlna

Velikost:

Cca: 6,5 x 8,5 cm

konverze : 1 palec = 25.4 mm nebo 1mm = 0.0393 palcový Stav 100% Zbrusu Nový

Barva:

Vybrat

Množství:

Dostanete 12 ks této položky přinejmenším ceny

Část Ne.

R03860

Použití: ideální pro vaši dovolenou řemesla,svatební, dárkové, šití, scrapbooking,

dítě sprcha laskavosti, použijte svou fantazii.

Poštovné a Předání Způsob Dopravy, Datum Dodání Přepravní Poplatek China Airmail 8-20 pracovních Dnů po celém Světě Zdarma!! DHL 5-8 pracovních Dnů účtujeme poštovné zakládá na skutečné náklady na dopravu. Pokud si koupíte více, budeme se snažit v našich silách pokrýt část vaší přepravní poplatek. EMS 5-10 pracovních Dnů Návratové Politiky

Zaručujeme 100% spokojenost . Pokud máte pocit, nejsou spokojeni s předměty, které jste obdrželi od nás, a zboží se liší od popisu. Prosím, dejte mi vědět. plné vrácení peněz, výměna nebo náhrada je nabízena. Jen kdyby v nouzi, prosím, vrátit položku k nám do 3 dnů poté, co jej obdržíte.

Vezměte laskavě na Vědomí: nemůžeme vrátit náklady na dopravu nebo don ' t mít náklady na dopravu zpět na mě, pokud to není naše chyba. Doufám, že můžete pochopit. Zpětná vazba a Kontaktujte Nás, Pokud jste spokojeni s mým položky a služby, prosím, udělej mi laskavost, aby opustit pozitivní zpětnou vazbu. Vaše dobrá zpětná vazba je velmi ceněn. Pokud máte pocit, že se neopustí mě pozitivní zpětnou vazbu, prosím, cítit confortable dejte mi vědět jako první. Dám vám dobré řešení. Jsem rád zodpoví všechny otázky, které můžete mít, tak prosím neváhejte a kontaktujte mě. Budu se snažit co nejlépe odpovědět vám nejpozději do 24 hodin, očekávat, že máme zaděláno na víkendy.

*******Díky za váš čas! Vítejte na návštěvě znovu! *******

Typ Produktu Jiné Látky
Netkané Technics Steh Vázané
Styl dobby
Materiál 100% Bavlna
Technics Pletené
vzor NÁŠIVKA
Funkce Eco-Friendly
Typ Brocade Fabric
Pletené Typ ruční práce
Značka LANSSEN
Šířka 6.5CM

Související produkty