Betlém Nárazník Snake Bezpečné Anti-kolize Roll Postýlku Novorozence Polštář Postel Nárazníky dětské Povlečení pro Děti Pokoj Dekor

Hodnocení 

551.27 Kč

-15%

648.59 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dětská malá postýlka, kluci postele dekorace, ložní prádlo had, postel fialová, bublík postýlka nárazníku, babi bed, dětská postel had, dítě bolest polštář, Dětská Postel, nárazník v postýlce.

modname=ckeditor

Specifikace:

Styl: růžové s hvězdou vzorem, šedé s hvězda vzor

Materiál: čištěný bavlny

Technololy: aktivní potisk a barvení

Velikost (cca) : průměr: 12 cm / 4.72 palců; Délka: 250 cm / 98.43 palce

Hmotnost: cca 750 g

Popis produktu:

Produkt je naplněn ultra-tenké PP bavlny pro super měkký pocit, chrání děti ruce a nohy, když do dětské postýlky.

Balení Seznam:

1 * dětská postýlka nárazník 1. Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, zanechte své pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd .Pozitivní (5 hvězdiček) je pro nás velmi důležité, prosím, myslíte, že dvakrát před odjezdem nám zpětnou vazbu. 2. Pokud nejste spokojeni s našimi produkty, prosím neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem negativní (1-3 hvězdičky) zpětnou vazbu, nebo provést podrobné hodnocení. Budeme se snažit v našich silách vyřešit váš problém. 1. Přijímáme AliPay, West Union, Moneybooker PayPaland TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2. Všechny produkuje mít na skladě. Můžete platit přímo. Prosím, kontaktujte nás, do 24 hodin, pokud máte nějaké problémy, platby. 1. PŘIPRAVIT ZÁSILKU ČAS: Vzhledem k jsme se vypořádat s hodně objednávek každý den, obvykle zajistíme vám zásilku do 1-2 dnů, prosím, trpělivě čekat a omlouvám se za nepříjemnosti. 2. PŘEPRAVNÍ REŽIM: Rusko: ruské Letecké

USA: ePacket

Francie/Polsko/Nizozemsko/Velká Británie/Španělsko/Chile: www.kscm-jicin.cz Standardní Poštovné

Jiných teplých Zemí: Speciální Line-YW Sjednocené Odesílání z Jiných Obyčejných Země: China Post Registrované Letecké Pošty Pro všechny logistiky, prosím, navštivte tyto stránky: https://www.trackingmore.com Přepravní čas: cca 10-60 dní.

Ale je mi líto, že nepodporujeme zdarma, dodání do Angoly, Albánie a dalších zemí. A dalších zemí, které nepodporují China Post air mail service. 3. O DANĚ Ve většině případů, kupující nemusí platit žádné celní. Budeme deklarovat to jako dárek a nižší hodnotu, aby se zabránilo daně. Ale někdy v některých zemích, celní úředník může být přísné. Nejsme odpovědni za jakékoliv celní poplatek, prosím, podívejte se na celní politiku na své vlastní místo. Pokud budete muset zaplatit celní poplatky, je to vaše povinnost, aby své vlastní zemi, kupující by měl pochopit tuto situaci. Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti. UPOZORNĚNÍ: 1. Pokud zvolíte expresní dopravu, prosím, nabídněte nám vaše správné kontaktní telefonní číslo, aby se zabránilo místní pošta mohla kontaktovat se s vámi vyzvednout balík, když to přišlo. 2. Omlouvám se za nepodporujeme P. O. Boxy adresu, prosím, zanechte nám zprávu pro vaši správnou adresu, když umístíte objednávku.

Klasifikace Postel Nárazník
Materiál Bavlna
Číslo Modelu Dětská Postýlka Nárazníku
Vzor Typu Tisk
Značka LMMKARE
Velikost Two Seventy/270
Věkové Rozmezí 19-24 měsíců

Související produkty