10.1" Auto Rádio Obložení Rámu Pro Brillance V3 2017 Auto Dvd Rámu Namontujte Panel Dash Instalace Pro Montáž Na Palubní Desku

Hodnocení 

482.93 Kč

-4%

508.24 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vintage rádio vozidla, bluetooth autorádio, 1999 radio modem, auto dobrý, h230, rádio, vintage loď, Auto dvd přehrávač, brilliance h220, auto samolepka, pouzdro mk4.

Auto Obložení Rámu Pro Brillance V3 2017 Dashboard Mount Montáž Obložení Panelu In-dash Double Din Auto Dvd Rámu

Pouze rám na tento odkaz, pokud potřebujete celý stroj, prosím, kontaktujte nás. Děkuji moc

Pozitivní Zpětnou Vazbu

Drahý Příteli Užijte si pěkný den! Jsme ještě jednou díky za vaši objednávku a podporu pro náš obchod—Asvegen Poskakování se vám líbí, a mít dobrý nákup zkušenosti, které Jsme opustili pozitivní zpětnou vazbu pro vás a příjemné pracovat s vámi Pokud jakýkoliv dotaz, prosím, kontaktujte nás na www.kscm-jicin.cz zprávu^^ nebo pošlete nám e-mail. Jsme odpovědět na dobu poté, co obdržel zprávu ([email protected]) Pokud jste spokojeni s naší službou, Doufám, že si můžete nechat nám Pozitivní zpětnou Vazbu Vaše celých Pět Začít zpětná vazba je naše hnací síla***** bude nás to povzbudit, aby dělat to nejlepší, v budoucnu Díky za váš čas a návštěvu našeho obchodu s Pozdravem Z Asvegen všech zaměstnanců.

Funkce Pouze Rám
Hmotnost Položky 1kg
Umístění In-Dash
Typ Materiálu ABS
Název Položky Auto Panel Rám Pro Brillance V3
Značka asvegen
Speciální Funkce Rádio Tuner
Certifikace NIC
Název Modelu Pro Brillance V3
Velikost 10.1 Inch
Původ KN(Původu)
Velikost Displeje 10"

Související produkty