Univerzální Šedé Auto Sedáku Zadní Chránič Automobilového Interiéru Hodí pro Většinu Automobilů Umělý Semiš Čtyři Sezóny autosedačky

Hodnocení 

276.39 Kč

-20%

345.60 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: čtyři plynové, renault twingo sedadla, autoyouth auto potahy, cape sedadla, obecné pronájem sedáku, tkanina autosedačka zadní kryt chrániče děti, 93 marquez, autosedačka zpět chránit, lebka autopotahy předních sedadel, autosedačky vesmíru.

Popis:

Položka může chránit své nové sídlo, nebo pokrývají původní sedadla, která byla opotřebované, poskytuje zcela nové aplikace outlook pro uvnitř vašeho auta. Přírodní a Efektivní pro Non-skluzu Gumovou podrážkou - luxusní autopotahy bez toxinu, spodní pad navržen s anti-skluzu pryže, zabránit pádu z vašeho vozu sedadlo řidiče. Univerzální sedák je snadné být nainstalována,Vhodné pro 99% vozů.To jen trvat o několik sekund k instalaci nebo odstranit. Auto ok polštář,Velké větrací otvory,pohodlné a prodyšné,šetrné k Životnímu prostředí materiál, bez zápachu,Dobré pro zdraví. Šetrné k životnímu prostředí materiál,Pečlivě odolné proti opotřebení balíček edge design, zvyšuje životnost polštáře.

Rozhodné Období Čtyři Roční Období
Speciální Funkce 2 Kompatibilní s 100% vozidel
Auto se Univerzální auto
Typ Materiálu Syntetické Vlákno
Speciální Funkce Základní Funkce
Speciální Funkce 1 Snadno se instaluje a umýt
Speciální Funkce 3 Ozdobte a Chránit Sedadla
Interiérové Doplňky Auto Se Vztahuje
Car Styling Módní Potahy
Hmotnost Položky 1kg
Umístění na Vozidle Přední,Zadní,Vlevo,Vpravo
Značka AUTOYOUTH
Položka Výška 2cm
Původ KN(Původu)
Nastavit Kus 1
Název Barvy Černá,Šedá,Modrá
Položka Délka 52cm
Mfg Pořadové Číslo autosedačky
Typ Položky Klasika potahy
Šířka Položky 38cm

Související produkty