Mens T Košile Módní 2019, Letní Pánské Oblečení Značky Čínské Tai Chi Osm Diagramy Ying Yang Potištěné Bavlněné Tričko Top Tees

Hodnocení 

195.08 Kč

-29%

278.56 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kitty yin yang tričko, yin yang, volné bez rukávů, jin bu tričko, kouzelná hvězda, klíčenka samuraj, oki tiskárny, gina top, žába top, anime eye top.

vysvětlete obchod bude během 1 až 3 pracovních dnů Odeslat objednávku (s výjimkou prázdnin). Pokud potřebujete změnit adresu, prosím, dokončit revizi, v 1 až 2 dny. Jinak, budeme posílat vaše objednávky na Původní adresu, pokud adresa není správná, pak balíček bude vrácen, takže budete muset platit za poštovné, dobírku. Takže ujistěte se, že je správné a úplné. Doba dodání Obvykle nabízíme dopravu zdarma. Obecné 2 - 6 týdnů, aby se Dospělo. Ale konkrétní čas doručení závisí na destinaci. Vzdálené země a přísné zvyky a návyky (např. g.. Brazílie), aby bylo více než 7 týdnů, prosím, buďte trpěliví. Pokud nemůžete čekat tak dlouho. Pokud nechcete přijímat objednávky. A pak budeme prodloužit dodací čas pro vás, aby se chránit vaše peníze. Vrácení transakce Všechny naše výrobky jsou kontrolovány a baleny před odesláním. Budeme dělat vše, co můžeme splnit všechny naše zákazníky. Pokud nejste spokojeni s jakéhokoli důvodu, můžete se vrátit k nám do 7 dnů po obdržení vrátit nebo vyměnit. Před vrácením zboží, prosím, kontaktujte nás pro podrobnosti. Vrátíme se poté, co obdržíme vrátit. Kupující zaplatí zpáteční lodní dopravu. zpětná vazba, připomínky jsou pro nás velmi důležité. Pokud se vám líbí naše produkty a služby, prosím, najít jednu minutu opustit nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězd. Budeme velmi si toho vážím. Pokud nejste spokojeni, prosím kontaktujte nás. Před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, budeme se snažit v našich silách, aby tento problém vyřešit.

Vzor Typu Tisk
Materiál Bavlna
Délka rukávu(cm) Krátké
Límec O-Krk
Rukáv Styl rutinní
Typ Topy Tees
Pohlaví MUŽI
S kapucí No
Prodej po Balení No
Typ Položky topy
Styl Ležérní
Tkanina Typ Česaná
Značka KOLVONANIG

Související produkty