Vysoce Kvalitní Art Zebra Žaluzie, Válec Odstíny Den, Noc, Okno, Závěs S Dvojí Vrstvy Vlny Tkaniny Prach Důkaz Kryt Model TB3

Hodnocení 

2 074.90 Kč

-9%

2 305.44 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: opona překážka, stínidlo, třásně noc závěsy, slepá okna, decor závěs korálky, 7. čakra, zemře záclony, barvy, opona tyč bílá, stor závěs zebra.

Značka "KARLLEO"

My (Karlleo) jsou Továrna Přímo ! My (Karlleo) jsou Speciální na Vlastní Váleček Výrobek A Prodávají do Severní Ameriky Trhu! My (Karlleo) Prodává online více než 7 let ! MOQ : 1 metr Čtvereční Jen Další Slevy, aby více než 1 metr čtvereční !!!

Vítejte Na Dotaz s výrobní Cenu pro hromadné objednávky!!!

Vysoce Kvalitní Art Zebra Žaluzie, Válec Odstíny Den, Noc, Okno, Závěs S Dvojí Vrstvy Vlny Tkaniny Prach Důkaz Kryt Model TB3 Přizpůsobit Velikost V Ruční Nebo Elektrické

Rolety Zebra je ideální den a večer řešení, Zebra rolety vzít dvě vrstvy tkaniny se střídavými čiré a pevné pruhy, což vám dává nekonečné lehké ovládání. Užijte si domácí s cílem nebo úplné soukromí s jednoduchým pohybem.S výběrem světlo filtrování Vychutnat zebra rolety a zatemňovací Si Dimout, je tu něco pro každého. Vyberte si z řady neutrální tóny pro elegantní a stylový domov.

Nákupní Průvodce:

1) rolety maximální šířka 260 nebo 300 CM. 2) webové stránky Přizpůsobené Velikosti(1 m2), je odkazovat na 1 metr čtvereční cenu. Ne viz 1ks cena v libovolné velikosti. Pokud 1 kus slepý velikost je menší než 1 metr čtvereční. jsme poplatky za 1 metr čtvereční. Pokud 1 kus slepý velikosti více než 1 metr čtvereční. jsme poplatky podle skutečné velikosti. 2) Naše Rolety mají 2 typ ovládání můžete zvolit Ruční nebo Elektrický(dobíjecí,bezdrátový motor typ B ), když si místo pořadí. 3) Naši kontrolu míče (řetěz/motor) je na pravé straně. Pokud to chceš na levé straně, prosím, nechte zprávu na nám. 4) Cena zahrnuje veškeré montážní příslušenství, stačí pouze nainstalovat, když obdrželi,Budeme také posílat instalaci instrukce. 5)objednávku : Prosím, řekněte nám, závěs Šířka * Výška,Barva,Množství,Uvnitř nainstalovat nebo Mimo nainstalovat před objednáním. Uvedena Velikost ceny na základě konečného produktu volně loď do BRITÁNIE,Nizozemí,Norsku,Spojených státech,Kanadě... Vzhledem k nákladní dopravě není vždy udržet stejné na každou sezónu nebo Dovolenou ,každá země loď nákladní dopravy jsou různé.můžeme vás kontaktovat, pokud muset zaplatit navíc nákladní pro ostatní země. 6)různé počítače zobrazovat barvy odlišně. Takže barva skutečné položky mohou mírně lišit od obrázků. Pokud si nejste jisti, jak jej měřit či jak instalace. Zkontrolujte prosím, zda je v dolní části každé stránky produktu. Opatření tipy : W je Šířka,H je Výška, Šířka = žaluzie široké zahrnuty levé / pravé závorky se celkem široký... Výška= žaluzie výška zahrnuty horní držáky a spodní lišta se celková výška ... vyrábíme rolety velikosti jako bys nás nechat,tam bude tolerance asi 1-5mm po zpracování.

JAK-NA OBJEDNÁVKU

Minimální objednávka: 1 metrů čtverečních,Můžeme účtován extra nákladní kvůli nákladní dopravě nejsou vždy stejné lodi, aby každé zemi. Pokud vaše množství je například 0.5 m, zadejte množství 1sqm pro Přizpůsobení Velikosti, a tak dále. Prosím, řekni jste okně detaily, než místo pořadí, více sleva: 1.Název produktu (nebo produktu link) * Množství * Šířka * Výška * Barva (Ruční nebo Elektrický ) ? 2.Instalaci ? (Uvnitř nebo vně) 3.Dodací adresu Pak Budeme citovat nejlepší cenu a řeknu vám, jak umístit objednávky on-line ve snadno způsobem.

Naše Politiky

Doprava: Budeme potřebovat asi 1-7days na výrobu před porodem. Poštovné Způsoby: China Post,FEDEX,UPS,DHL,TNT,e-paket,atd. závisí na velikosti a hmotnosti balíku. Poštovné Čas: 1-2 týdny RYCHLÝ způsob(pro většinu zemí).nebo 4-6 týdnů po e-paket,China Post vyhrazujeme si právo vybrat nejlepší kurýr pro vaši oblast. vezměte prosím na vědomí, pro vzdálené oblasti, bude kurýr poplatek $35-$50 za doručení. A cena nezahrnuje žádné celní tarif mimo Čínu. Je tam nějaký celní daň? Naše cena je zahrnout výrobku a přepravní poplatky. Nezahrnuje vlastní daně. Vzhledem k různým politiky v různých zemích, může být celní daň, která by měla být hradí kupující. Návrat Politiky: To je vlastní produkt, nemůžeme akceptovat vrácení zboží, pokud není problém s kvalitou. Díky za spolupráci. Pokud produkt máte nějaké škody během přepravy. Prosím, kontaktujte nás a pošlete nám poškození částí obrázků a velikost. Budeme znovu odeslat vám nové produkty nebo nové díly na výměnu. Pokud jste obdrželi špatnou barvu nebo špatný produkt. Prosím, kontaktujte nás a pošlete nám fotky, aby to ukázat. Budeme znovu odeslat vám nové textilie nebo nové produkty pro výměnu. Prosím, kontaktujte nás na první, předtím, než opustit špatné zpětnou vazbu. Pokud se nějaké problémy, kontaktujte nás, můžeme vyřešit všechny své problémy. Děkuji!!! Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou oba vítány? Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 7-15 dní přijel. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá na informace o nás. Zpětná vazba: Naším cílem je 100% pozitivní zpětnou vazbu a 100% spokojenost zákazníka. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni. Budeme velmi si toho vážím. Pokud nejste spokojeni, Prosím kontaktujte nás před odjezdem Negativní/špatné zpětné vazby, obraťte na náš zákaznický servis. můžeme vyřešit všechny problémy za vás. můžeme vám nabídnout vynikající po-prodejní servis.

Použití Další
Značka KARLLEO
Styl Rolety
Číslo Modelu L
Technics Rolety
vzor Příze Barvené
Použitelné Typ Okna Byt Okna
Formát Korálek Lano
Funkce Dekorace + Plné Lehké Stínování
Otevírání a Zavírání Metoda Horní a Dolní Biparting Otevřený
Zpracování Příslušenství Náklady Součástí
Materiál Polyester / Bavlna
Původ KN(Původu)
Umístění Okna
Typ Spony/Trubka Závěs
Typ Instalace Vestavěný

Související produkty