Nové 220V/110V Přenosné Mini Osobní Oběd Trouba Sáček Instantní Potraviny Ohřívače Teplejší Elektrické Trouby PE Slitiny Topení Oběd Box Office

Hodnocení 

514.94 Kč

-42%

888.01 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: jídlo, teplo, convect trouby, evakuováno plastové oběd box, hot pack jídlo teplejší, oběd box s teplem, elektrický ohřívač potravin, jídlo teplejší, mini trouba, elektrický jídlo teplejší, box storag.

{infomodule}

Název:Mini Osobní, Přenosné Oběd Pytel Trouby

Model: A34354

Specifikace:

Napětí:220V

Materiál:PE+Slitiny

Barva:Černá

Velikost:29.0*21.0*10.0 cm/11.4"*8.3"*3.9"

Plug:US Plug(budeme poskytovat adaptér podle země doručení)

Popis:

Užijte si chutné jídlo všude tam, kde váš den trvá

Použití s plochým dnem, uzavřený-top kontejnery-kov, plast, sklo, karton, keramické nádoby na potraviny

Lze umístit nádoby na potraviny až 8.75"x 6.75"L x 2.5"H

Izolované tote s hliníkové obložení maximalizovat udržení tepla

Atraktivní, přenosné pouzdro

Tepelná reflexní vnitřní – zesiluje/udržuje teplo

Dvojitý zip – kvalitní konstrukce

Smart Police technologie – žádná tlačítka, zvonky nebo programy

Velmi Energeticky Efektivní – využívá méně energie než mikrovlnné

Vhodné pro plastové, kovové, skleněné, hliníkové fólie a lepenkové kontejnery!

Balení obsahuje:

1 x Přenosné trouby

1 x Slitiny topné desky

JAK TO FUNGUJE

Místo potravin v tote - Vyberte si své oblíbené čerstvé nebo připravené jídlo z lednice nebo mrazáku.

Jít o svůj den - Jednoduše zapojte a vychutnat si vaše každodenní činnosti s vědomím, že váš Oběd box Mini ohřívač je bezpečně oteplování jídlo.

Jíst a užívat si - To je nejlepší část.Zasloužíte si vychutnat nádherné teplé jídlo.Oběd box topení Mini je jistý, že to je vařené k dokonalosti a připraven, když jste.

Jako s většinou první-of-svého-druhu výrobků, Oběd box topení není nejjednodušší vysvětlit někomu, kdo nemá to používal.Představte si, že se snaží vysvětlit, co vysavač s někým, kdo žil v roce 1850 nebo vysvětlení mikrovlnná trouba pro vaše prababička, když byla malá.

"Pomalé vaření trouba" je přesný popis Oběd box topení, a jeden budeme používat někdy, když používáme to spíš jako trouba.Pravda je, že to není 100% přesné, protože to prostě není dostatečně široká.Oběd box topení může být také použit k ohřevu jídla naprosto bez převaření, tak je to něco jako mikrovlnka...tak trochu.Když vaříte pomalu pečeně, pečené brambory, nebo takové, můžete jej použít jako hliněný hrnec (který ví, kdy vypnout a zastavit vaření, věci na kaši).

Oběd box topení může být, jako všechny tyto věci, ale to ještě neznamená, přišel blízko k bytí ve stejné kategorii s některou z nich.

Zbytky Zbytky

Proč není Oběd box topení zařadit do žádné z těchto kategorií?Z jednoho prostého důvodu: na Rozdíl od všech těch jiných spotřebičů, Oběd box topení je nadčasový.Ne v klasickém designu smyslu, ale doslova: Oběd box topení odstraňuje veškeré časové omezení, aby vaše jídlo krát.Jakmile je to hotovo, už je to hotové – hned potom, nebo 12 hodin.Množství času jste se dočkat, až jíst to nebude, aby vaše jídlo rozvařené, nebo sentimentální, nebo s křupavými okraji..

Nezáleží na tom, zda jste na vaření nevařené, ztuhl n kuřecí prsa s čerstvými fazolkami na horní nebo ohřátí včerejší pizzu: Oběd box topení ví, kdy jste jídlo se vaří, a když je, drží je na uložit, vynikající teploty, dokud nebudete připraveni k jídlu.

TO je to, co dělá Oběd box topení tak těžké popsat.Je to něco, že doslova NIC jiného se dá dělat!To vás osvobodí od kontroly hliněný hrnec, držet kolem domu, protože trouba je zapnutá, a spoléhat se na mikrovlnné troubě je vždy v rozporu ohřívání.

Vše, co to vyžaduje, je nejmenší posun v tom, jak jste jít o svůj den.Plánování jen 12 hodin dopředu může znamenat rozdíl mezi snídani, která je teplé a připravené pro vás, když se probudíte a večeře, která je připravena pro vás, když se dostanete domů z práce, a za den diktované jídlo prep krát.

Ušetříte peníze – teplá jídla, aniž by náklady na stravování.

Jíst zdravé – domácí jídla, takže víte, co v něm je.

Pohodlné – to zapojit a kuchaře při práci nebo hrát.

Super Efektivní – stojí méně než cent za jídlo.

Snadné – žádné programy, nebo tlačítka tlačit, použít téměř jakýkoliv typ ploché dno, uzavřené nádobě.

(další příslušenství je znázorněno na obrázcích NEJSOU zahrnuty,jen pro efekt ilustrace.)

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-3cm chyba vzhledem k ruční měření a ujistěte se, že vám nevadí, že před objednáním.

Pochopte prosím, že barvy mohou existovat chromatické aberace jako různé umístění obrázků.

Původ KN(Původu)
Materiál Plastové
Funkce Eco-Friendly
Tvar Obdélník

Související produkty