Pohovka Kryty Pro Obývací Pokoj Prošívané Křeslo, Gauč Kryt Potahy protiskluzové Křeslo Nábytek Protector Pro Děti, Pet, Pes, Kočka

Hodnocení 

615.29 Kč

-35%

946.62 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: potah na křeslo, postele psa, kryt osmanské, krátké pohovka kryty, pohovka muž, křeslo king, velké křeslo, kryt pohovka, nábytek ochranné kryty, hračka pro kočky.

PRODUKTY SE VYZNAČUJÍ

PROTIPROKLUZOVÝ systém: VIFIN inovovaný anti-slip křeslo pokrývá použití silikonové pryže dot design na zádech. To budou uloženy v prostoru pevně ve srovnání s normální křeslo potah. Vhodné pro každý styl nábytku.Elastický popruh kolem pohovka zpátky zabraňuje pohovka kryt posuvné. S elastický popruh, toto křeslo protector dělá náš gauč protector vhodné pro většinu typů pohovka whateven, jak silná pohovku zpět. PERFEKTNÍ FIT: doporučujeme měření pro skvělý střih! ŠÍŘKA SEDÁKU (Pohovka Oversized) až 198cm, (Pohovka) až 178 cm, (Loveseat) až 147cm, (Křeslo Oversized) až 76cm, (Židle) až do 58cm. Viz naše MĚŘENÍ PRŮVODCE v fotografie pro seznam měření, včetně zbraní, přes zadní, přední, a délka popruhu. UPOZORNĚNÍ: Popruh by neměla být natažené překročit šířka sedáku +25cm. Po protažení popruhu může mít za následek popruh lámání a přitahování zpět. ODOLNÉ proti VODĚ A OCHRANNÉ: Prodigen potahy na lehátka je vyrobeno z Polyesterového materiálu a prošívané technologie, upozorňuje na proti polití, domácí zvířata kožešiny, skvrny, a běžné opotřebení nebo případné nepořádek a nehod s vodou-Odolný nátěr. Toto křeslo židle kryt je super měkké na dotek, takže je ideální pohovka kryty pro psy, děti. 2 Boční Kapsy držet dálkové ovládání, knihy a brýle. SNADNÁ údržba A DOBRÝ MALÍŘ-Zda vaše židle je zbrusu nový nebo starý několik desítek let, v pračce křeslo židle kryt pomůže udržet vypadá (a voní) svěží za všech okolností a zdobení místnosti a zároveň chrání židle/pohovky/pohovky nebo loveseat proti skvrnám, slintat a špinavé tlapky. VIEFIN skluzu kryty pro nábytek sofa není drahé, uložit židli pokrytí nákladů při zásobování nový styl pro obývací pokoj.

Židle ( 58*193cm )

Křeslo ( 76*230cm )

Loverseat ( 147*193cm )

Pohovka ( 178*193cm )

Oversize ( 198*218cm )

Výroba Pohovka Kryt
Číslo Modelu rozkládací gauč kryt
Použitelné Pohovka Sekční Pohovka
Materiál Polyester / Bavlna
Velikost 58x193cm, 76x230cm, 137x193cm, 178x193cm, 198x218cm
Vzor Typu Solidní
Styl Evropa
Původ KN(Původu)
vzor Plain Barvené

Související produkty