Pleroo Vlastní Kytaru pickgaurd - 72' 11 Otvor pro Šroub Standardní St SSS Kytaru pickguard Nuly Deska , 4-Ply Bílé Perly

Hodnocení 

194.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kytara peg, dřevěné akustické pickguard, squir bass pickguard, pickguard fender acoustic, Kytara Pickguard SSS, les paul pickguard, electric bass pickguard, sss pickguard, krém pickguard, kytara pickguard.

Pleroo Vlastní Kytaru pickgaurd - 72' 11 Otvor pro Šroub Standardní St SSS Kytaru pickguard Stírací Deska je hodně kvalitní Anti-scratch pro ochranu kytaru Zbrusu Nové mají Ochranný Film Na Vrcholu . Balení obsahuje: 1 ks pickguard a 11 ks upevňovacích šroubů.

Poštovné a balné

· Garantujeme loď do 48 hodin po potvrzení platby (s výjimkou Svátek a Víkend).

· Pro spojené státy americké zákazníky, budeme vám posílat přes ePacket dodávky z Číny, obvykle dorazí do 7-12 pracovních dnů. Pro ostatní zákazníky, jsme se poslat standardní mezinárodní paušální poštovné metoda, může trvat 15-30 pracovních dní. Víš, mezinárodní doprava může trvat několik dní, prosím, velkorysý pochopit .

· Poštovní pojištění je nabízen pro všechny poštovní ztráty a škody. Nejsme odpovědni za jakékoliv pojištěné položky ztracené v e-mailu.

Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnosti, které mohou být prohledávány na vaší zemi související oddělení.

Zpětná Vazba & DSRs

· Jsme závislí na naši pověst a spokojenost zákazníků uspět. Proto, Vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité .Pokud máte rádi moje položky prosím, nechte mě dobrá zpětná vazba and5 star DSR hodnocení

Pokud máte jakékoli dotazy týkající se položky, prosím, neváhejte a kontaktujte nás přímo, budeme se snažit v našich silách, aby vám sloužit

Kontaktujte Nás

Všechny e-maily budou zodpovězeny do 24 hodin. Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve.

Značka Pleroo

Související produkty