Přenosný Hotel Zámek Dveří Zámky Self-Defense Dveře Stop Cestování Cestování Ubytování Dveře Zátkou Dveře Zámek

Hodnocení 

139.71 Kč

-30%

199.62 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dveře zátkou pro, elektron zámek, dveřní zámek wc, zamykání cestování, helk hotel zámek dveří, zámků otisků prstů, přenosný zámek dveří hotel, koupelna lock, secur zamykání, dveře magnet zátkou.

Otázky

(1)Otázka:Jak velká je ta část, která jde do dveří?To je dost silný pro kopání venku?

Odpověď: část, která jde do dveří, není velký.Je to plochý kus, který háčky do části dveří, kde stávka desku a západky setkat.Z venku, nemyslím si, že někdo může říct, něco tam je.Je to dobré pro vnější a vnitřní dveře.

(2)Otázka:Je to dost silný, ne ohnout silou?

Odpověď: je To opravdu ideální zamykání pro mě , jako jediná žena, to je to, co mám použít na noc, aby se cítil bezpečnější na vlastní pěst.Je to opravdu jednoduché a snadné použití.Tento výrobek je vysoce kvalitní a věřím, že to držet dveře pevně uzavřené.Všechny ženy, kteří žijí sami, by měl mít tento výrobek doma, na koleji nebo v bytě.

(3)Otázka:Můžete vzít s sebou přes bezpečnost a carry na zavazadla na letištích?

Odpověď: já jsem to dát do odbaveného zavazadla a také dál bez problémů.Objednal jsem si tento produkt jako dodatečné zabezpečení pro nedávné cesty.Funguje perfektně, je snadno ovladatelný, a pokud mi silný pocit bezpečí.Nebudu cestovat bez něj.

Popis

1.1. Ideální ochrana - Přenosné zámky dveří přidat další zabezpečení svého pokoje, zabraňuje neoprávněnému přístupu, a to zejména při cestování a pobyt v hotelech.Je to malý, ale to bude zavřete dveře.Použití cestovní zámek kit, aby tyto potenciální vetřelce.Přidat další zámky, které poskytují větší bezpečnost a klid.

2. Perfektní na cestování - dostatečně malé, aby být umístěn v kapse nebo v kabelce, je to velmi pohodlné zařízení, ne doma.Zachovat důstojnost a integritu.Přidat přenosný dveřní zámky k zajištění účinné bezpečnosti a ochrany Airbnb, hotely, apartmány, ložnice, koupelny a ložnice.

3. Snadné použití a bezpečný design - není třeba na hřebík nebo šroub cokoliv, stačí dát medaili část do otvoru ve dveřích kartu a zavřete dveře, vezměte červenou rukojetí do zámku, a pak, jeden může vstoupit, pokud se to stane V případě nouze, můžete odstranit zámek za pár vteřin ve tmě!Přidat přenosný zámek dveří, aby vám silný pocit bezpečí.

4. Soft-touch - cestovní zámek dveří byl inovován pro lepší výkon a trvanlivost.Přenosný dveřní zámky jsou vyrobeny z heavy-duty oceli a robustní zámky dveří jsou zaručeně zůstanou jako nové po dlouhou dobu.Použití nejnovější chromování a leštění techniky k zajištění dokonale hladký pocit a vyhnout se jakékoli škody při použití zámku dveří.Poskytují sekundární bezpečnost pro cestující, vysokoškolští studenti, singles, a rodina matky.

5. Útok je přenosný dveřní zámek, který může být instalován během několika sekund bez jakéhokoliv nářadí.Přidávání zámků vám dává extra bezpečnost, zabezpečení a ochrany osobních údajů.

Funkce

1.Safe: Zámek poskytuje extra bezpečnost, zabezpečení a ochrany osobních údajů.

2.Přenosné použití na cestách, nebo na cestování, život v bytě, hotel studenti, když škola je uzamčena.

3. Pohodlí, Zámek je přenosný dveřní zámek, který může být instalován během několika sekund bez jakéhokoliv nářadí.

4. Pohodlné, pokud jste ubytováni na Airbnb nebo jiné krátkodobé pronájmy, cestovní zámek je skvělé.

5. Dárek: dárek pro každou příležitost.

Specifikace

Materiál: PP + Kov

Velikost: 7*2.6*15.2 cm

Balíček zahrnuje:

1*bezpečnostní zámek(další příslušenství demo na obrázku není v ceně.)

Poznámka:

Prosím, dovolte 1-2mm chyby vzhledem k ruční měření.

Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, tam jsou barevné rozdíly, prosím, skutečný produkt jako standard.

Povrchové Úpravy NIC
Číslo Modelu JJ09748
Klíče, Které Jsou Součástí No
Velikost 7*2.6*15.2cm
Materiál PP+kov
Původ KN(Původu)
Aplikace Vchod

Související produkty