HUGSIDEA Zvířat Akita Pes 3D Tisk Mikrovlákno Ručník, Domácí Textilní Tělo, Vířivá Vana Zabalit Ručník pro Děti Piknik Deka Beach Cover Up

Hodnocení 

231.63 Kč

-33%

345.82 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tisk plážové ručníky, mikrovlákno vlákno ručník, ručník žirafa, vařit ručník, tělo ručník zábal, zvířecí tisk ručníky prodeji, ok mikrovlákna ručník, prsa hadříkem, šaty ručník, košíček ručník.

O Platby a Dopravy 01 - v Současné době,můžete platit pomocí Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debetní karty,WebMoney,Escrow a Bankovní Převod. 02 - Prosím, dokončit platbu do 5 dnů po place pořadí. 03 - Budeme loď zboží do 5 pracovních dnů po dokončení platby.(dovolená může být prodloužena) 04 - bude zboží dorazilo k vám v 10-50 pracovních dnů závisí na přepravní cesty,místa určení a další faktory. 05 - Li zboží stále na cestě a váš nákup ochranné době bude hotové,prosím, kontaktujte nás prodloužit pro vás.

O Pokles Lodní dopravy a Přizpůsobené 01 - nabízíme pokles lodní dopravy serivce,také můžete posílat obrázky, aby jste je prodávat. 02 - můžete nám poslat obrázky nebo logo, které chcete,můžeme udělat návrhy pro vás a neposílej ostatním zákazníkům. 03-O poštovné,obvykle jsme loď s epacket doprava zdarma do USA,RU,UK,FR,Ca,Au. 04 - samozřejmě,můžeme také loď s epacket do dalších zemí,obvykle je třeba přidat nějaké peníze,prosím, kontaktujte nás. 05 - O velkoobchod,prosím, kontaktujte nás,dáme vám nejlepší cenu.

Zpětnou vazbu, Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, Prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit všechny problémy a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům. Vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby.

Záruka a Záruka 01 - 100% Skutečné fotografie,rozdíly v barvě může být způsobeno tím, že některé další důvody.prosím, v druhu přednost. 02 - Pokud nejste spokojeni se zbožím, když jste jej obdrželi,prosím, kontaktujte nás a reture to do 7 dnů na výměnu (potřeby zákazníků holé expediční poplatek zpět), nebo peníze zpět. 03 - vrátíte-Li zboží,které byste měli věnovat návrat nákladní a dejte nám číslo skladby. 04 - Pokud obdržíte vadné nebo nesprávné zboží,prosím fotit pro zboží a kontaktujte nás.Budeme znovu odeslat nový jeden pro vás. 05 - Pokud tam je nějaký jiný problém,prosím, kontaktujte nás nejprve před otevřením sporu.Budeme řešit rozumným způsobem

Materiál Polyester / Bavlna
Typ Osuška
Vzor Typu Zvíře
Položka letní pláž obličej, vlasy, ručníky
Hmotnost 300g
Místo Posilovna, Pláž, Kempování, Plavání, Jóga, Pilates
Použití Domů, Hotel, Sportovní, Kuchyň, Pláž, Letadlo, Dárek,
Jednorázové No
vzor TISKNOUT
Vezměte prosím na vědomí, 1 Vítejte Na Zakázku
Značka HUGSIDEA
Číslo Modelu Z30+Z31
Funkce Rychleschnoucí, Lehký, Kompaktní a Antibakteriální
Vezměte prosím na vědomí 2 Poskytnout Drop Shipping Services
Absorpce 26-30.
Technics ruční práce
Tvar Obdélník
Velikost 35x75CM and 150x75CM
Styl dobby
Věkové Skupiny Dospělí,děti

Související produkty