Japonský Lolita Krátké Kudrnaté Vlasy Paruky Růžové, Modré Gradient Sladká Princezna Harajuku Kawaii Cosplay Party Paruka + Cap Příslušenství

Hodnocení 

490.07 Kč

-30%

710.23 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: harajuku paruku, paruka, látkové růžové, lolita, princezna curl vlasy paruka, lolita šaty, anim paruka, modré vlasy paruka, lolita paruku, čelenka kawaii.

Japonský Lolita Krátké Kudrnaté Vlasy Paruky Růžové, Modré Gradient Sladká Princezna Harajuku Kawaii Cosplay Party Paruka + Cap Příslušenství

100% Zbrusu Nové a Kvalitní Materiál: Vysoká teplota vlákna Barva:jak je znázorněno Velikost:25cm Vlasy není Pletená, bez příslušenství Poznámka: Skutečné položky barva může být trochu inteligentní, než obrázku kvůli osvětlení , doufám, že chápete, Manuální měření, tam jsou 2-3 cm chybu, prosím pochopit.

1, Sledování informací bude obvykle být aktualizovány v 24-72 hodin. Můžete ji sledovat na webových stránkách:

https://global.cainiao.com/ https://www.17track.net/en 2, Obvykle to bude trvat 7-60 dní, aby se dospělo, Prosím, na vědomí, dodací lhůta dána www.kscm-jicin.cz je jen odhad a může se lišit v závislosti na vzdálenosti od Číny, jakož i celní předpisy. Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet.

Materiál Vysoká Teplota Vlákna
Pohlaví ŽENY
Znaky Lolitka
Číslo Modelu YJ-092
Původ KN(Původu)
Velikost 25cm

Související produkty