2019 nové pánské thermal dlouhý rukáv cyklistický Dres horské Závodní cyklistické oblečení Zimní Fleece a ne Fleece Maillot Ciclismo

Hodnocení 

404.64 Kč

-28%

562.09 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: tie lano pánská krku, pneumatice 275 maxxi, tričko vintage rose, regály 1u spojovací materiál, tees vw polo sedan, hrát 4 peřinu, kravatu popruh 1 5 palcový, pneumatiky skútry 81 2, tričko housle žena.

Drahý příteli

vítejte v mém obchodě

1. Prodáváme všechny druhy cyklistické oblečení ( Celý Tým a Všechny značky, co chcete ).

2. Pokud potřebujete jiné styly.ale vy jste nenašli v našem obchodě.Prosím, kontaktujte nás.

3. Pokud potřebujete přizpůsobit svou vlastní značku a logo nebo jméno.Prosím, kontaktujte nás.

šťastný nakupování

Vlastnosti Produktu

1. Technics:Provedené Tepelné Fleece Materiálu s pružným větru-odolný materiál.Je to skvělá možnost, aby se vaše teple,3D a bezproblémové snížit snížit tělo rubing,pohodlnější a fitness.

2. Design:můžete nám poslat svůj návrh v původní soubory, a další požadavky na oblečení, naše profesionální design tým bude dělat design pro vás.

3. Kapsy:Classic 3 kapsy na zadní straně, pro snadné držení předmětů.

4. Materiál:Větruodolný A Vysoce pružný, prodyšný a Lehký, sbalitelný ochranu před chladem a větrem, Jen to, co potřebujete, a nic víc.

Poznámka : Protože kupující pocházejí z různých zemí a oblastí, a velikost standardů je různé.Prosím, odkaz na naše velikost grafu vybrat správnou velikost.děkuji

Doprava :

1. Dodací lhůta : 15-25 pracovních dnů doprava zdarma poštou po 7 - 15 pracovních dnů expresní dopravu (včetně DHL,Fedex,EMS....)

2. Doufáme, že příchod zboží včas, ale protože to je mezinárodní dodávka, dodací lhůta je silně závislé na kurýrní společnosti a místní cla (je-li použitelné) a zcela mimo naši kontrolu jednou vysílání.měly by tam být nějaké problémy, vyplývající z této zásilky, prosím, neváhejte nás kontaktovat.protože se snažíme poskytovat vzájemné a pozitivní transakce

3. Doprava Zahrnuje Poštovné, Balné .

4. Obvykle budeme loď do 5 pracovních dnů, poté objednávku.

5. On-line sledování systému, aktualizace obvykle do 1-3 pracovních dnů (Nezahrnuje sobota A Svátky) po obdržení platby.Vzácné předměty a velké zakázky může trvat trochu delší dobu.

VRACÍ:

1. Pokud Položka, Kterou Obdržel, Je Nepřijatelně Jako Vadné, Nefunkční, Nebo Chybí, Pls Nás Informovat Do 3 Dnů Od Doručení.

2. V Případě, Že Tyto Nepříjemné Věci Se Stávají, Doufáme, Že Se Kupující A Dodavatel Může Komunikovat Aktivně Řešit Spor Flexibilním Způsobem.Slibujeme Vám, Že Budeme Pracovat Ven Uspokojivé Řešení

Zpětná vazba :

1.Pokud se Něco Udělat Nejste Spokojeni, Nebo Rozzlobený, Prosím, Kontaktujte Nás Přímo Befo re Odchodem zpětnou Vazbu,Budeme Se Snažit v Našich silách Vyřešit Problém, Dokud Vás Uspokojit.

2.Pokud Vás Uspokojit S Položkou, prosím, Prosím, Pomoci Odejít Posive zpětnou Vazbu (5 Hvězdiček) Pro Nás Je To Dobrá Podpora A Pro Nás Velmi Důležité

Zip Délka Plný Zip
Pohlaví MUŽI
Tkanina Typ VAFLE
Číslo Modelu J-0202
Fit Hodí menší, než je obvyklé. Prosím, zkontrolujte, zda tento obchod je dimenzování info
Velikost XXS XS S M L XL XXL XXXL 4XL 5XL
Sezóna Podzim
Barevné fotografie Styl fotografie
Funkce Rychlé Suché
Sport Typ Cyklistika
Značka WaywardFox
Materiál Bavlna
Délka rukávu(cm) Plné
Typ Položky Dresy

Související produkty