30000rpm 450W Elektrický zpracování Dřeva, Sekačky Dřeva, Frézování, Gravírování, Drážkování, Ořezávání Řezbářství Stroje na Dřevo Router Nástroje

Hodnocení 

758.46 Kč

-35%

1 184.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: fréza mill dřeva, dřevo edg zastřihovač, drillpro dřevoobráběcí diy, 45 řez, je elektrické nářadí, box zastřihovač dřeva, dewalt frézování desky, nářadí, elektrické nářadí, fi, wi router, router trim.

Specifikace

Název: Elektrické Dřevěné, Laminátové Router Truhláře Nástroj

Model: 821505

Materiál: Měď A Plast

Napětí: 220V

Výkon: 450W

Sbírat Průměr: 6,35 mm

Otočné Rychlost: 30000r/min

Barva: Červená

Funkce

-Vhodné velikosti. To' s jednodušší, které mají být použity.

-Čistá měď.

-Používá se pro obrábění dřeva, plastu, upevnění.

- Tento stroj je vhodný pro ořezávání dřeva, plastů a jiných lehkých stavebních materiálů, pracovat, můžete také použít stroj, slot frézování, vyřezávání, vykopal díry a dokonce i frézování s šablonou.

Obsah Balení

1x Elektrické Dřevěné, Laminátové Router Truhláře Nástroj

1x Manuál

/ O službě / On Čas Dodání Plnou náhradu, pokud produkt není obdržela v garantované dodací lhůty Delší Ochranu, 15 den, více ochrany po dokončení objednávky Vrací se Příplatek Vrátit jakýkoliv výrobek,pouze v perfektním stavu Garantované Kvality Kvalita Zaručena nebo Plnou náhradu

Pokud máte nějaké problémy s naší věcí nebo služeb, prosím neváhejte a kontaktujte nás nejprve před odjezdem negativní zpětnou vazbu. Uděláme, co bude v našich silách vyřešit jakýkoliv problém a poskytnout vám s nejlepší služby zákazníkům.

Certifikace NIC
Jmenovité Napětí 220V
Použití Komerční Výroba
Otáčky Bez Zatížení 30000rpm
Původ KN(Původu)
Jmenovitý Příkon 440W
Moc 450w
Značka Drillpro
Chuck Průměr 6,35 mm

Související produkty