VDN 15ml UV Gel lak na Nehty Pure Color Semi Permanentní Gel na nehty Namočte Off UV Nebo LED Gel Lak Lak 9 Barev

Hodnocení 

90.83 Kč

-43%

159.39 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: MORDDA, cereálie gel, aurora gel na nehty, lesklý top, gel lak mizhse, uv led naštěstí pro lak, laskavost gel, 15ml cat eye gel lak na nehty, ibd top coat, jel polština.

VDN 15ml UV Gel lak na Nehty Pure Color Semi Permanentní Gel na nehty Namočte Off UV Nebo LED Gel Lak Lak 9 Barev

Specifikace:

NET WT: https: 15ml Barva: 9 Barev Balení: 1 Láhev Lak Na Nehty Typ: Nail Art Design Trvající Čas :40-45 dní Pomocí Nástroje: UV LED Lampa Použití: Hřebík Umění, Krása , Salon na Nehty , Nail SPA Nebo Školení atd.

Vlastnosti:

1. 100% zbrusu nový a vysoce kvalitní. 2. Atraktivní Barva. 3. Nezbytný nástroj pro profesionální salon použití a začátečníky praxi . 4. Módní a krásný design, kvalitní materiál a pohodlné použití. 5. Protřepejte nebo zamíchejte velmi dobře před použitím.

Platby:

1.Před nákupem, prosím, ujistěte se, že vaše doručovací adresa je správná.Nebo ne, prosím, opravte to, než platba. 2. Prosím, zanechte vzkaz v zaplacení poznámka: při provedení platby, pokud máte nějaké speciální přání (barvy/velikosti). 3. Telefonní číslo je doporučeno pro přesnější dodání.

Dropshipping:

1.Váš zákazník objednat ve vašem obchodě nebo webové stránky. 2.Místo stejném pořadí, v mém obchodě a udržet zisky. 3.Budeme odeslat, aby pro své zákazníky přímo.Velkoobchod a dropshipping jsou oba vítány.Pro dropshipping,můžeme zaslat zboží na vaše zákazníky.

Poštovné A Předání Termín:

1.Máme loď po celém Světě. 2. Položky budou odeslány do 1-2 pracovní den po zaplacení dokončena obdržel. 3. Položky jsou dodávány z HongKong Post Letecká pošta(zašleme balíček s bezplatným sledovací číslo), dosah většiny zemí v rámci 10 až 30 pracovních dnů. 4. Dodací lhůta závisí na destinaci a další faktory, to může trvá až do 40 pracovních dnů.Pokud nemůžete získat to, po 60 dnech.Prosím, kontaktujte nás pro řešení. 5.Lodní může ovlivněna svátky, události a další nejistoty.Bychom nemohli garantovat čas příjezdu. 6.Prosím, uvést, že zákazník z Brazílie, vzhledem k vaší země striktní VLASTNÍ politiku na ZBOŽÍ z Východní Asie, rychlost dodání může být do značné míry zpoždění . 7. Pokud se vám nelíbí zdánlivě dlouhá dodací lhůta, prosím ne nabídky.Nechceme se dostat negativní nebo neutrální nebo nízké DSR skóre jen proto, přepravní doby. 8. Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu.Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. 9. Zkontrolujte prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup.

Náš Slib Zákazníkům:

1.Všechny výrobky splňují standardy kvality. 2.Veškeré zboží bude kontrolovány PŘED každou zakázku a dodáno včas. 3.Poskytují teplé a přátelské před-prodejní servis a poprodejní služby. 4.Všechny požadavky budou odpověděl do 24 hodin.

Pokud máte nějaké otázky, můžete kontaktovat náš zákaznický servis první, jsme ochotni vám pomoci vyřešit vaše problémy.Prosím, nenechávejte špatnou zpětnou vazbu.Díky.Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby,prosím zanechat pozitivní zpětnou vazbu a dejte nám 5 hvězdiček.

Výhoda 2 Rychle Suchý,Dlouhotrvající
Objem 20 ml
barva 9 Barev
Výhoda 1 Vřesový, Eco-friendly
Trvající Čas 40-45 Dní
Číslo Modelu QC
Typ UV Gel
NET WT 15ml
Značka vendeeni
Typ Položky Gelové Nehty
Složka Pryskyřice
Styl Namočte Off UV Nebo Led Nehtů Gel
Aplikace Nehtové Studio, Nehty Beaty, DIY Nehtů, A Dárek atd.
Použití Nail Art Krásu Efekt Design
Množství 1 Ks

Související produkty