1/3/10ks Xhorse Drát/Super Univerzální 3/4 Tlačítka Vzdálené Klíče od Auta pro VVDI MINI Klíč Nástroj MAX/VVDI2 Klíč Programátor

Hodnocení 

228.81 Kč

-20%

286.13 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: mercedes kódování nástroj, NCV8141, klíčovým nástrojem vvdi, čip handi dítě, a3 mqb klíč, ak500 programátor, xhorse, orange 5 plus, key programm, klíčové obnovit nástroj.

Nejnovější Xhorse Drát/Super Univerzální 3/4 Tlačítka Vzdálené Klíče od Auta pro VVDI MINI Klíč Nástroj MAX/VVDI2 Klíč Programátor

XHORSE VVDI2 Nůž Typ Univerzální Dálkové Klíč 3 Tlačítka, přichází s záruka kvality pro všechny prošly kontrolou kvality před dodáním. A to je kompatibilní se všemi VVDI nástrojů, včetně VVDI2 Mini Dálkové Programátor, VVDI Klíčový Nástroj atd. Pomocí Xhorse Dálkový ovladač s Klíčem, můžete se hromadí členských body, které mohou být použity k výměně VVDI 2 část speciální funkce a doplňky.

Vlastnosti:

PN: XKKF20EN/XKKF21EN/XKLKS0EN

Styl: Nůž Styl

Barva: Černá

Tlačítko: 3/4 Tlačítka

Velikost:77.6*38.8*19.8 mm

Hmotnost: 65g

Transponer: Ne

Baterie: Ne

Model baterie: CR2032

PN: XEKF21EN

Styl: Nůž Styl

Barva: Černá

Tlačítka: 3 Tlačítka

Velikost:77.6*38.8*19.8 mm

Hmotnost: 65g

Transponer: Super chip

Baterie: Ne

Model baterie: CR2032

Seznam Balíčků:

1/3/10ks x XHORSE VVDI2 Klíče Dálkového ovládání

Normálně, budeme loď objednávky do 1-2 pracovních dnů po zaplacení vymazány. Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná, než platba. Prosím, dejte nám 1-3 nízké skóre na dopravu, jak jsme dodávané položky rychle, ale zámořské dodávky závisí na mnoha faktorech, jako je logistika, počasí, země, politiky, nějaké problémy, prosím, kontaktujte nás nejprve. S cílem zajistit, že obdržíte vaši objednávku, aniž nebo nižší daně, budeme deklarovat jako "DÁREK" s nižší hodnotou, hodnota neodráží celkové ceny, kterou jste zaplatili nebo tržní hodnotu a může se nepoužije pro země s různými celní pravidla. Pokud se vám nebude líbit, s nižší hodnotou prohlášení, prosím, kontaktujte nás, nebo zanechání zprávy v objednávce. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Upozornění:Všechny fotky jsou pouze orientační, Specifikace jsou předmětem phisycal produktu. Pokud si chcete koupit více, prosím, kontaktujte nás. Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu, nebo otevření spory, budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy. Všechny e-maily budou replyed během 1 dne, Pokud neobdržíte naši odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail, budeme vás odpověď co NEJDŘÍVE.

Výrobce Číslo Dílu Pro VVDI Klíč Nástroj
Hmotnost 65g
Značka HKOBDII
Styl Nůž Styl
Velikost 77.6*38.8*19.8mm
Přizpůsobení Ano
PN XKKF20EN/XKLKS0EN
Další Číslo Dílu Klíč Od Auta
Původ KN(Původu)
Výměnu Číslo Dílu vvdi dálkové
Typ Materiálu PVC
R/C Funkce S
Země/Region Výroby Automobilů Čína

Související produkty