10pcs/lot Sonoff 433Mhz RF Bezdrátové Wireless Smart Switch Domů S RF Přijímačem Dálkového Ovládání Inteligentní časový Spínač, Bezdrátové Ovládání

Hodnocení 

1 623.33 Kč

-20%

2 029.27 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: inteligentní přepínač wifi, řízení, výškově nastavitel, sonoff, rfr3, mini sonoff, přepnout wifi, sonoff th10, xiaomi chytrý žárovka plug, sonoff přepínač t1 nás, 2ch smart switch.

10pcs/lot Sonoff 433Mhz Sonoff RF Wi-fi Wireless Smart Switch Domů S RF Přijímačem Dálkového Ovládání Inteligentní časový Spínač, Bezdrátové Ovládání

Přehled

1. Sonoff je low-cost, cenově dostupné zařízení, které vám pomůže krok do úžasné smart home.To je WiFi bezdrátový spínač, který můžete připojit k zařízení různých typů a značek. Sonoff odesílá data na cloud platformě přes WiFi Router, který umožňuje vzdáleně ovládat všechny spotřebiče s Aplikací eWeLink na váš chytrý telefon.

2.Sonoff dělá všechny vaše domácí spotřebiče, chytré, tak dlouho, jak váš telefon má síť, kterou může na dálku zapnout nebo vypnout vaše zařízení od anywhere kdykoliv. A nastavením časové plány pro vaše zařízení, můžete udržovat bezstarostný život.

3.Aplikace eWeLink umožňuje ovládat své zařízení snadno. Zde si můžete stáhnout iOS verze na App Store a Android verze v Google Play.

Tam je klíč k share funkce, a můžete ovládat jeden spínač s členy své rodiny nebo přátele ve stejnou dobu tím, že sonoff spínač. Rysy: tak dlouho, Jak telefon má sítě(2G/3G/4G/WiFi), můžete vzdáleně ovládat všechny vaše zařízení. APLIKACE podporuje - Podpora status sledování, domácí spotřebiče stav včasnou zpětnou vazbu na vaší Aplikaci. - Podpora na dálku zapnout nebo vypnout přidaná zařízení. - Nastavení časové plány - Podpora četné WiFi inteligentní přepínače, jeden chytrý telefon. - Snadná instalace, snadná manipulace a může být aktivován okamžitě a stabilně.

Balení Seznam: 10 X SONOFF RF Wifi switch modul

Advantage4 - Podpora mnoha Wi-fi smart switch jeden chytrý telefon.
Kamery Jsou Vybaveny No
sonoff wifi přepínat sonoff wifi přepínač pro inteligentní domácnost
Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Rozsah napětí AC 90-250v (50/60Hz)
Dálkové Ovládání Inteligentní Dálkové Ovládání
Advantage1 Podpora sledování stavu
Advantage2 Podpora vzdáleně zapnout nebo vypnout přidaná zařízení
WiFi Přepínat Inteligentní WiFi Přepínat
Jméno Sonoff 433Mhz RF Sonoff
Značka Xiaomi
Stav Sestavy Ready-to-Go
Číslo Modelu 2608004
Advantage3 Nastavení časové plány

Související produkty