LIHUIYU M2 základní Deska Nano Laser Rytec 4060/6090 M2 Řadič Hlavní Desce Použit pro Laser Rytec/řezací stroj

Hodnocení 

810.80 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: co2 laserový systém, základní deska nano, rada laser, ddr4 základní deska, řezačka a0, gravírování stroj 1060, laserové m2, k40, Lihuiyu M2, laserové desky.

LIHUIYU M2 základní Deska Nano Laser Rytec 4060/6090 M2 Řadič Hlavní Desce Použit pro Laser Rytec/řezací stroj

M2 základní deska je čtverec port rozhraní USB základní desky: A/podpora pro gravírování, řezání, obraz, gravírování, pomalé značení, podpora pro nekonečně velké gravírování formátu. B/ podpora pro příjem neomezený počet gravírování data 4, podpora pro USB klesl detekce. C/podpora USB odpojení přerušení, obnovení 6, podpora pro náhodné zarážky. D/ podpora původní 2D korekce chyb a anti-rušení technologie 8, podpora původní anti-software rušení technologie 9, podpora pro zavěšené gravírování. E/support okamžitě zastavit gravírování 11, podpora ruční polohování. F/ podpora pro vrstvené gravírování, pole gravírování, dialogue gravírování.

1. X-Osa Motoru (Obsahují Osy X Limit, Osa Y Limit) 2. X-Osa Motoru(Motorového Vozíku) 3. Y-Osa Motoru(Motor Paprsek) 4. 'LO 5V GND 24V Port LO: Ovládání Laseru Výstupní Signál. Vysoké Úrovni-Žádné světlo Máčením,Nízké Úrovně( 5V 5V Přepínač Napájení GND: Zem 24V: 24V Spínač Napájení 5. Osa X Limit, Osa Y Limit 6. Hlavní Deska Kód 7. Pokud používáte Napájení, Připojte LO TL. 8. Externí Synchronní Ovládání Výstupní Signál

Upozornění:

1. Je přísně zakázáno hot plug kabel na M základní deska! Kabel připojený k základní deska může způsobit skryté poškození nebo úplné zrušení základní deska! Správné fungování je: vypněte napájení, počkejte 5-10 sekund a pak jej připojte do základní desky. Řadu souvislostí! 2. Je zakázáno používat motor výkon vyšší než 30V! M2 základní deska používá 24V-30V výkon motoru. Přiměřeně rostoucí motor napájecí napětí umožňuje gravírování stroje pro dosažení lepšího výkonu. Nicméně, použití výkonu motoru vyšší než 30V může mít za následek celkové poškození základní desky. S 28V napájení motoru, můžete zajistit bezpečnost a maximální výkon na M2 desky.

A/ Po platba a projít www.kscm-jicin.cz kontrola, doprava bude podána do 7 pracovních dnů. B/ jen Jsme se pokusíme v našich silách vyslat své zboží jako dříve, jak můžeme, ale doprava je mimo naši kontrolu, takže nebudeme akceptovat jakékoli formě naléhání.Vybíraví zákazníci jsou nevítané, prosím, bypass. Šťastný nakupování je nejdůležitější! C/ Pokud potřebujete rychlé dodání, prosím, poskytněte nám vaše město a psč zkontrolujte, zda přepravní náklady pro vás, naše spolupracovali kurýr DHL/TNT/EMS/UPS/FEDEX vzdálené oblasti je třeba věnovat větší náklady pro dálkové sále poplatky. Kupující zaplatit kurýrní náklady a vzdálené poplatky za doručení.

A/ Pls zkontrolujte, zda veškeré zboží pečlivě před podpisem přijmout balíček a zprávu pro nás v rámci jednoho týdne, pokud tam jsou nějaké díly, ztráty nebo problémy stroje. Pls, show, související fotografie a videa. B/Pokud potřebujete změnit produkty, kupující musí ujistit, že všechny položky se vrátil musí obsahovat všechny původní obalové materiály a žádné poškození na produkty, kupující je odpovědný za náklady na dopravu. C/Pokud je to, co jste si objednali, je stroj: vzhledem k tomu, stroj je speciální produkt, velká velikost, pokud dopravu zboží zpět, náklady na dopravu a dovozní daň bude velmi vysoká, takže nepřijímáme Vrátit, ale my se řešitel, že to může dobře fungovat. Během záruky, můžeme změnit vám náhradní díly zdarma (s Výjimkou spotřebních dílů) D/Pro Stroj,Záruka je jeden rok,během záruky,pokud se na náhradní díly byla odeslána zpět na opravu, kupující zaplatí za vrácení přepravní náklady a poplatky, jsme odpovědní za 2. přepravní náklady a manipulační poplatky.(S výjimkou spotřebních dílů)

POUŽÍVÁ SE PRO Laserové Gravírování a Řezací Stroj
stav Nové
Číslo Modelu LIHUIYU
Prouduct Jméno základní deska
Originální CN
Laserové Aplikační Software Coreldraw a Corellaser
Značka JNHXSK

Související produkty