50 g-1000g vysoce kvalitní cukr-zdarma červený ženšen tablety, 10 let červený ženšen kořen, posílení rezistence, zmírnění únavy

Hodnocení 

291.10 Kč

-10%

323.54 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: angelica sinensis, pixar toy story, jak zmírnit únavu, ginseng oolong čaj, ženšen, třpytky na nehty, android tablet, kořen ženšenu, čerstvý ženšen, biloba.

50 g-1000g vysoce kvalitní cukr-zdarma červený ženšen tablety, 10 let červený ženšen kořen, posílení rezistence, zmírnění únavy doprava zdarma účinku červený ženšen 1 má zdravotní výhody červeného ženšenu zdraví, krev, uklidňující účinek 2 červený ženšen lze regulovat nervový, kardiovaskulární a endokrinní systém, podporovat metabolismus těla 3 červený ženšen může zlepšit mozek, fyzickou aktivitu a funkci imunitního systému posílení anti-stres, anti-únava, anti-aging, anti-rakovina, radiační odolnost, Yixin Fumai, sedativa, sliny, Bufei jianpi 4, červený ženšen může být použit k odstranění slabý, dušnost, dech, spontánní končetiny Ling, psychické vyhoření, jíst méně zvracení a průjem, kašel, sípání nebo nedostatek pro Tianjin ztráta, nespavost, bušení srdce, zapomnětlivost žízeň, časté močení, impotenci, krev tělesné tekutiny nedostatek onemocnění 5 červeného ženšenu na vysoký krevní tlak a ateroskleróza, onemocnění jater, cukrovka, chudokrevnost, rakovina a geriatrických onemocnění jsou účinné 6 impotence, spermatorrhea časté močení a pomočování diabetes 7 sleziny a ledvin nedostatek, Yang Zhen slabost, nedostatek plynu, s nízkou teplotou spontánní výbuchy off, Jak jíst Červeného ženšenu: 1, dušené:ženšen Červený, musí být jedlé když často mají hořkou chuť, pokud ženšen a libové maso, kuřecí maso, ryby vařené, dušené, může odstranit hořkost, tonikum. 2, čaj:červený ženšen mají být umístěny v misce nebo šálku s vroucí vodou, těsnící cover5 minut po užití. 3, congee:Snídaně kaše dát trochu červený ženšen může být tonikum. 4, žvýkat:Červený ženšen musí obsahovat v ústech a žvýkat, a osvěžující, chladné a chutné, je nejjednodušší a s metodou. 5, mlýn:Ženšen frézování, každý polykat, dávkování jako osobní postavě a rozhodnout, generální každý time1-1.5 G. Pozornost je čisté, non-znečišťující. Severní Korea v blízkosti jeho původu, Proto je velmi vysoké kvality, Dokonce i v Číně, která je také cenným tradiční léky a zdravotnické výrobky, Skladování skladovat v suchu a bez přímého slunečního svitu nejlepší chladem.

Číslo Modelu hsp
Typ třpytky
Složka Červený ženšen
Použití Tělo
NET WT 50 g-1000g
Množství 999

Související produkty