Bezdrátový Zvonek Zvonek Přijímač Doma Dveře Ding Dong Wi-fi Zvonek Fotoaparát, Nízká Spotřeba Energie AC 90V-250V 52 Zvonkohra 110dB

Hodnocení 

190.10 Kč

-26%

256.93 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: dveře míč fotoaparát, hnízdo video zvonek drátový, zvon drát, mini wi-fi zvonek fotoaparát, fotoaparát zvonek tuya, ding dong zvonek, fotoaparát doorbel, drát dveře fotoaparát, zvonek video tuya, fotoaparát dveře wifi.

Balení obsahuje:

1 nebo 2 Zvukové (nezahrnuje zvonek)

Specifikace

Nový AC 110-220V Inteligentní Vnitřní Zvonek Vysoce Kvalitní Bezdrátové Wi-fi Zvonek Vodotěsný Domů Papírenské Zvonek 200m Rozmezí NÁS EU Plug Popis: To je dobrý partner pro vizuální zvonek. V pořádku-kvalitní materiál dělá to více praktické. Snadno spárovat s zvonek, snadné pro instalaci. Nízká spotřeba energie. Kompatibilní s inteligentní video zvonek. Wi-fi připojení, více pohodlné. Praktické s jeho nepromokavého materiálu. Specifikace: Specifikace: US plug, Eu plug(volitelné) Barva: Černá Vyzvánění: Hudba (52 druhů) režim napájení Napájení: zásuvka přímý poplatek Napájecí napětí: 110-220V spotřeba Energie: 10mW Pracovní frekvence: 433 mhz Citlivost: -110dB Objem: až 100 db Typ: Vizuální zvonek stroj Rozsah použití: nábytek, chytrý, zvonek rozměry Výrobku: 87x46mm obsah Balení: 1 * Zvonek Zvonek 1 * Návod

Super kompatibilitu

Kompatibilní se všemi EKEN zvonek, t4 V5 V6 V7

Platba:

1 - Platby musí být provedeny do 7 dnů po zadání objednávky, jinak bude objednávka neplatnou nebo zrušena systému. 2-Obvykle www.kscm-jicin.cz trvá 24 hodin pro kontrolu a potvrzení platby. 3-Pokud platba není k dispozici nebo je neplatný, bude vaše objednávka uzavřena systému.

Vlastní, Daně a Cla:

1 - Všechny země mají různá pravidla, prosím, ujistěte se, že výrobek nemají žádné omezení ve vaší zemi, než si jej koupit. Kupující jsou zodpovědné li výrobek vrátit nebo držet tím, že kupující vlastní omezení důvodů. 2 - Pokud je výrobek třeba žádné zvláštní dokument, ve vaší zemi nebo třeba popsat určitou hodnotu, prosím, vyžadují v předstihu. Dokumenty, jako jsou faktury atd, nebude odeslání balíčku, pokud bylo požadováno kupujícím. 3 - Výrobek, cena nebude zahrnovat dovozní daně nebo jakékoliv další poplatky. Kupující je zodpovědný za jasné zakázku a zaplatit poplatek, pokud je účtována kupujícímu země. Ale můžeme pomoci kupující poskytování produktu, faktury nebo jakýkoli jiný dokument, a informace je třeba kupující vymazat vlastní, takže prosím neváhejte a kontaktujte nás.

Doprava:

1 - Všechny produkty budou testovány, balení a loď do 2-4 pracovních dnů po zaplacení je potvrzena. 2 - Všechna sledovací čísla trvat několik dní, aby se objeví on-line po dobu manipulace. Později mohou být trať v : www.17track.net 3 - Mezinárodní doprava obvykle trvá 25-60 dní. Mnoho faktů jako je špatné počasí, vlastní nebo prodeje horkém období, atd, může způsobit zpoždění. Pokud je váš balíček je trvá příliš dlouho, aby být dodáno. Prosím, kontaktujte nás a my vám pomůžeme zjistit, co se stalo s vaším balíčkem. 4 - ujistěte Se, že jste dokončili všechny podrobné informace, správně: Kontaktní osoba (celé jméno pro Rusy), adresu, psč a telefon. Rádi vám připravíme balíček s informacemi uvedenými v objednávce. Kupující jsou zodpovědné za nedoručené balíky, pokud některou z poskytnutých informací bylo špatně. 5 - Balíčky nelze odeslat na jinou adresu než adresu v objednávce. Nemůžeme změnit informace o adrese.

MŮŽEME POMOCI NAŠIM ZÁKAZNÍKŮM

Pokud kupující otevřít spor nebo zanechat negativní zpětnou vazbu, aniž kontaktujte nás předem, nebudeme poskytovat poprodejní služby, a kupující bude uveden na černé listině. Pro podvodníky jsme se poskytnout všechny důkazy a zpráva je na www.kscm-jicin.cz, což bude mít za následek kupujícího pozastavena nebo ukončena účet.

Zrušení a vrácení peněz

1 - Objednávky může být zrušena před balení je rukojeť přepravní společnosti. 2 - Jakmile produkt je již poslal, objednávka nemůže být zrušena. 3 - Pro zrušené objednávky a náhrady www.kscm-jicin.cz obvykle trvá 1-2 týdny, aby se vrácení peněz kupujícímu. Čas bude záviset na tom, jaký typ platby jste se rozhodli zaplatit. Můžete zkontrolovat čas vrácení v následujícím odkazu. http://activities.www.kscm-jicin.cz/adcms/help-www.kscm-jicin.cz-com/receive_refund.php

Zákaznický servis

Pracovní doba: pondělí až pátek 9:00-18:30 a v sobotu 9:00-12:00 (Pekingského času). Kromě svátků! Jsme vždy rádi, aby vám pomohl: Testujeme všechny výrobky pečlivě, než jsme se poslat. Ale Pokud máte stále nějaký problém, naše pochybnosti, neváhejte a kontaktujte nás!! Uděláme, co bude v našich silách vyřešit váš problém.

Popisují svůj příběh značky, včetně vytvoření a rozvoje časové osy, milníky, atd.

Alarm No
Oblek pro Další zvonek V5
Oblek pro Všechny EKEN Zvonek V5 V6 V7
Funkce NIC
Moc Elektrické napájení
Itercom No
Původ KN(Původu)
Typ Připojení Bezdrátové
Typ Položky Drátový Zvonek
Zobrazení NIC

Související produkty