Pro Nikon 1 30-110mm Zoom objektiv V1 V2 V3 J1 J2 J3 J4 J5 30-110 VR 30-110mm f/3.8-5.6 mirrorless fotoaparátu objektiv (Second-hand)

Hodnocení 

2 573.40 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: nikon 1 j1 lcd, selfie zrcadlo nikon, dveře držet, 1 nikkor, nikon 1 j2, index vr, bluetooth handsfree, pasivní člověk, 1 nikon, samsung j5 kamera zoom.

OUTMIX Pro Nikon 30-110mm Zoom objektiv V1 V2 V3 J1 J2 J3 J4 J5 30-110 VR 30-110mm f/3.8-5.6 mirrorless fotoaparátu objektiv (Second-hand)

Dobrý den, vážení kupující: vítejte na WANFOUNT digital home.

Stav: Nový výrobek

Aplikační scénáře: Osobní móda

Hmotnost: 101g (včetně) do 150g (včetně)

O Platby a Doručení:

1.Nejlepší způsob, jak je přímý on-line platby,je to bezpečné a pohodlné.

2.V zájmu úspěchu na nákup zboží, které se vám líbí, a dodání v rychlém čase, prosím, pojistit plnou platba je provedena do jednoho týdne po nakupování, nebo na objednávkovém formuláři bude neplatnou nebo zrušena systému.

3. Při vyplňování svého kupce informace, prosím, ujistěte se, že jste dokončili všechny podrobné informace, jako je kontaktní osoba,adresa,psč a telefonní číslo a tak dále.

Upozornění Pro Zákazníky:

S cílem chránit zájmy kupujících obdržení, prosím, dávejte pozor na následující body při obdržení zboží:

1.Náš závazek: Všechny výrobky jsou pečlivě zjištěny zjistit, že tam žádný problém s kvalitou před porodem. prosím, to brát s nadhledem.

2.Nespěchejte podepsat, kdy zákazník obdrží zboží! Prosím, zkontrolujte, zda zboží před kurýrní firtly, pak se přihlaste. Pokud balení kartony byly otevřené známky nebo dodání zboží chybě, nebo pokud se zboží vypadat opotřebované, musí odmítnout podepsat a kontaktujte nás co nejdříve, aby bylo zajištěno, že vaše zájmy.

3.Po přihlášení,prosím, rozpoznat dobré, jak brzy jak je to možné bez trhání ochranné fólie a další štítky.Pokud zjistíš něco špatného na dobré,prosím, kontaktujte nás.Pak si můžete vyměňovat úspěšně.

4.Pokud nevíte, jak nainstalovat, můžete nás kontaktovat předem a poslat přes vaše dobré pro nás pro bezplatnou instalaci. Ale budete muset zaplatit své vlastní poštovné.

5. máme jen "WANFOUNT" objednávky, prosím, jasně ukazují, že náš obchod LOGO:WANFOUNT.

O Zpětnou Vazbu:

S cílem poskytnout vám lepší služby, prosím, léčit transakce spravedlivě. Zpětná vazba je náš život, před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení. Přeji vám šťastný nakupování.

Díky za nákup.Vítejte na koupit příště

Kompatibilní Fotoaparáty Styl mirrorless kamery
Balíček No
Původ JP(Původu)
Značka OUTMIX

Související produkty