Růst vlasů Léčba Olej Proti vypadávání Vlasů Podstatě Rychle, Husté Vlasy, Obočí Podporu Přirozené Zdravé Ošetření Vlasů pro Ženy

Hodnocení 

151.17 Kč

-51%

314.89 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: ošetření vlasů, růst vlasů, dropshipping 2020 horké prodávat, Vousy Růst Ropy, růst plešatost ošetření vlasů olej, teva zdravé, pro sprej na vlasy, bar šampon, růst vlasů sérum, vlasy hrnec.

Proti vypadávání Vlasů Podstatě Růst Vlasů Léčba Olej Rychle Husté Vlasy, Obočí Podporu Přirozené Zdravé Ošetření Vlasů pro Ženy Použití: Dvakrát denně, aby bylo dosaženo nejlepších výsledků, použijte 1 ml sprej asi 4 -5 sprej), přímo použit v méně vlasy, vlasové části pokožky hlavy, pomáhá růst vlasů, zvýšení počtu použití nebo použití nemůže přinést lepší využití účinek; podle návodu, každá láhev může být použit pro alespoň 25-30 dnů, může účinně snížit vypadávání vlasů a vypadávání vlasů.Návod k použití : Dvakrát denně, obvykle ráno a v noci, v intervalu více než 6 hodin pokaždé.Ujistěte se, že používáte Luojian, když vaše vlasy a pokožku hlavy jsou úplně suché 1. V řídké oblasti vlasů, rozdělte vlasy do jednoho nebo více řádků, tak daleko, jak je možné vidět v maximální míře pokožky hlavy. 2. Protřepejte láhev několikrát, stiskněte a sprej přímo na vlasový kořínek. 3. Jemně masírujte a proniknout do pokožky s prsty, a pak důkladně umyjte Ruce. 4. Sprej přichází do kontaktu s teplou kůži, pokud vaše ruce, Když je velmi teplé, opláchněte studenou vodou.V noci, ujistěte se, že postupujte podle výše uvedených kroků a použít jej správně.Ujistěte se, že máte dostatek času, aby zcela vyschnout předtím, než jít do postele.Upozornění: 1.Přímé externí stěr, stěr na jiných dílů může vést k dlouhé vlasy v jiných částech. 2.Ve stejné době, použití jiných pokožku hlavy léky, může vést k selhání výrobku. 3.Pokud kontaktní místo červený otok, zánět, infekce, bolest a jiné příznaky, nepoužívejte. 4.Vnější použití non-interní oblečení, vyhnout se kontaktu s očima, v případě náhodného kontaktu s očima, prosím, používat velké množství vody, aby opláchněte.Zvláštní Upozornění: Červené láhev růst vlasů Olej Jsme zavedli nový produkt, obal, obsah výrobku je stejný, ale vnější obal je stejný, nový obal má další slevy ~~ můžete Si vybrat!

Číslo Modelu YFY03
Původ KN(Původu)
Složka Polygonum multiflorum Extrakt
Licenční Výroba 20161242
Množství 1 Láhev
Typ Položky Vypadávání Vlasů Produkt
NET WT 30ml

Související produkty