Pro Domino A120 klávesnice displej pro Domino A120 tiskárny

Hodnocení 

973.22 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: 2 port hdmi kvm přepínač, port tiskárny, anyinkjet, tiskárny domino, tiskárna linx, imaje tiskárny, 2 port usb tiskárny spínač, 1220 videojet, počítače switch box, videojet.

Pro Domino A120 klávesnice displej pro Domino A120 A220 series printer

1. Po dlouhou dobu podnikání, musíme získat více dobrou zpětnou vazbu od našich zákazníků, že klávesnice je vysoce kvalitní.

2. To je Původní přes Domino company,dobrá kvalita.může nahradit původní.

Vhodné pro

Pro Domino A120 A220 Série inkoustové tiskárny

Číslo fotografie:

Platba:

Objednávky peněžní transakce jsou zaručeny www.kscm-jicin.cz;můžete potvrdit objednávku poté, co jste obdrželi odry zboží pacakge.takže to může zajistit, aby vaše peníze v bezpečí.

Doprava:

Pozor: Nyní Čína nemůže použít DHL,FEDEX,TNT,UPS shipp na ruské,pokud si vyberete DHL,FEDEX,TNT,UPS ,budeme posílat prostřednictvím EMS;Argentina,Brazílie,pokud si vyberete DHL,FEDEX,TNT,UPS, ale ne nám říct, Daňové číslo, nebo CPF NEBO CNPJ a název Společnosti,budeme posílat prostřednictvím EMS.

1) DHL,TNT, Fedex,UPS obvykle trvá asi 5-7 dnů,více či méně.Pokud pro vzdálené oblasti,bude to trochu delší timen;Pokud pro kupujícího vlastní důvod,bude to trochu delší dobu.

2) EMS obvykle trvá asi 6 až 13 dayas,více či méně. Pokud pro vzdálené oblasti,bude to trochu delší dobu; Pokud pro kupujícího vlastní důvod,bude to trochu delší dobu.

3) Čína/Hongkong Post air mail/Parcel trvá asi 20-35 dnù,více či méně.

* Obvykle jsme loď kupující zboží jako DÁREK na nižší hodnotu,aby se zabránilo kupujícího daně. Nicméně, daň je deterdmined kupujícím vlastní není u nás různých zemí pro různé daňové sazby. takže pokud žádnou daň, pak kupující by měl pustit se do toho.

* Pokud z důvodu, včetně "odmítnout podepsat pro balíček" nebo "odmítnout platit daň" nebo "kupující země post důvod," a tak dále.kupující mají k provedení všech ztratit. Jsme na starosti zodpovědnost udržet potraviny opustila Čínu hladce, jakmile zboží opustí Čínu, pak kupující bude mít na starosti veškerou zodpovědnost.

Záruka:

1. Všechny produkty byly kontrolovány a baleny v dobrém stavu před odesláním.

Zákaznické služby:

1.Zaručujeme, že všechny naše položky jsou ", jak uvedl," v jejich popisy. Usilujeme o 100% spokojenost zákazníka na každém prodeji máme kompletní.

2. Naše produkty jsou přímo z továrny, není blízký člověk, žádné vysoké značky,takže jsme schopni poskytnout kvalitní zboží, ale velmi konkurenční cenu.

3. Pokud máte nějaké dotazy, prosím, kontaktujte nás pomocí zprávy nebo TradeManager, nejvíce jsou odpověděl ve 12 obchodních hodin.

Typ Další
Značka anyinkjet
barva modrá
Číslo Modelu AY-A120 klávesnice

Související produkty