PK-NEX Adaptér Digitální Prsten Objektiv Fotoaparátu Adaptér pro Pentax PK K-mount Objektiv pro Sony NEX E-mount Kamery ACEHE

Hodnocení 

89.54 Kč

-19%

111.81 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: nex pk, pentax k, chytrý prsten, sony a900, nikon pk adaptér, minolta a, ef nex, adaptér pro notebook k projektoru, nfc prsten smart, pentax k na sony e.

65740 Hot Prodej

PK-NEX Adaptér Digitální Prsten Objektiv Fotoaparátu Adaptér pro Pentax PK K-mount Objektiv pro Sony NEX E-Mount Kamery

Vlastnosti: 1.Exkluzivní design :Tento objektiv adaptér kroužek se používá hlavně pro připojení "pro Pentax PK K mount objektiv" na "mount kamery pro Sony Nex E". 2.Práce s ruznych modely Sony :Vhodné pro sony nex e montáž kamery, stejně jako pro sony NEX-3 nex-3c nex-3n nex-5 nex-5c NEX-5N NEX-5R nex-5t nex-6 NEX-7, atd. 3.Plně manuální ovládání: manuální ostření a manuální expozice. 4.Snadné použití :Žádné elektrické připojení na kroužku, takže ovládání clony objektivu nastavit ručně. 5.Vyrobeno z vysoce kvalitního materiálu, odolné pro dlouhou dobu použití.Popis: Jednoduché snímání, nahrávání život se stal jednoduché a zábavné.Malé a vynikající, micro střídavý motor potlačení chvění přesnost je velmi vysoká, i když malého vzrůstu, výkon nad rámec představivosti.Specifikace: Materiál: kov Kompatibilní objektiv: Pentax PK K mount objektiv Kompatibilní fotoaparát: Sony Nex e montáž camera Položka Velikost: přibl. 6 * 6 * 3.2 cm / 2.4 * 2.4 * 1.3 v Balení Seznam: 1 * adaptér kroužek Poznámky: 1. Vzhledem k rozdílům mezi různými displeje, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Zaručujeme, že styl je stejný, jak je znázorněno na obrázku. 2. Vzhledem k ruční měření a různých metod měření, prosím, dovolte 1-3cm odchylka.Děkuji!!!

Značka ACEHE
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu NIC
Kompatibilní Značka Sony, Minolta

Související produkty