HWLZLTZHT Zimní Kabáty Žen Tloušťka Umělé Kůže Kožešiny Ovčí Ženské Kožešiny Koženou Bundu Aviator Vynosit Casaco Feminino

Hodnocení 

855.13 Kč

-29%

1 221.50 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: závan umělé kožešiny kabát ženy, kabát umělé ovčí kůže, kabát kožešina, hezká bunda, aviator bundu muž, bunda oversize žena, aviator bunda z ovčí kůže, modré přiléhavé šaty bundy, kožená bunda kabát zimní, umělé kožešiny bunda.

velikost

model show

skutečné pictuer

Několik Časté Otázky A Odpovědi:

Co mohu dělat, když nákup ochranu, čas se krátí? Pokud váš nákup ochranu, čas se krátí, prosím, kontaktujte nás a my vám může pomoci prodloužit. Takže vaše peníze nepůjdou na můj účet. Jak můžete sledovat moje parecl? Můžete sledovat vaši zásilku na následující webové stránky pomocí sledovací číslo: https://global.cainiao.com/?spm=a3708.7860688.0.0.61003b18xB9Hs5&lang=en(Zkopírovat do prohlížeče) Velkoobchodní a pokles lodní dopravy jsou oba vítány. Pro velkoodběratele nabízíme slevy nebo expresní doprava zdarma, která trvá jen 3-7 dny, aby se dospělo. Pro pokles lodní dopravy,můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud byste chtěli.

Věk Věkové Kategorie 18-35 Let
Typ Široký-pasem
Oblečení Délka Pravidelné
Rukáv Styl Pravidelné
Značka HWLZLTZHT
Sezóna Zimní
Materiál Akryl
Délka rukávu(cm) Plné
Vzor Typu Solidní
Tloušťka STANDARDNÍ
Původ KN(Původu)
Typ Closure zip
Typ Položky Svrchní Oblečení A Kabáty
Pohlaví ŽENY
Svrchní Typ Bundy
Dekorace Zipy
S kapucí No
Límec Turn-down Límec
Číslo Modelu 2JE1183
Styl Streetwear

Související produkty