HTV Přenos Tepla Vinyl pro T Shirts1 Role 12v x 33 ft/30cmx1000cm Trávu Žehlička na HTV Vinyl Tepla Stiskněte Vinyl

Hodnocení 

670.22 Kč

-29%

957.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: podpis okenní fólie, htv vinyl roll, htv vinyl, přenos tepla vinyl, přenos tepla vinyl siser, květina plevel, mlýnek na trávu, džínové srdce, cricut žehlička na vinylu, velký transfer.

1 rool 30cm x 10m/12v x 33 ft PU Vinyl

150-160degree,10-15seconds,horké oloupeme.

Výrobek prodejní místo:

Materiál, který přichází na jasné nosné fólie s vynikající rozměrovou stabilitu a velmi dobré řezné vlastnosti aplikace. Snadno použitelné nejlépe pro Cricut Silhouette Cameo a všechny ostatní die-cut řezací stroje Vhodné pro Žehlička Na Přenos tepla tiskové Stroje, stroj i domů železa.

Počkejte 24 hodin před prvním mytí. Přenos Tepla vinyl je velmi pružné stretch odolné. Vaše návrhy budou mít stejnou barvu i po 50 pracích cyklů, žádné vyblednutí, bez kůry a bez trhlin.

Náš přenos tepla vinyl roll vyrobené s novou, super tenký materiál, který se snadno a pohodlně nakrájíme na různé velikosti výtvarné návrhy nebo loga nebo písmena, přidání více možností a časy navrhování. Premium velikost pro více zábavy.

PU Tepla Vinyl je vyroben z vysoce kvalitní eko-friendly polyuretanu s pružnost a měkkost. Tloušťka materiálu je velmi tenká, snadno ovladatelná ve srovnání s jinými značkami, tak snadno pro začátečníky zákazníky k použití. Eco-přátelské a bezpečné nošení.

Právě to, co potřebujete, přesně to, co mám! Nejlepší přání pro vás!

Původ KN(Původu)
Funkce Dekorativní
Povrchová Úprava Barevné
Číslo Modelu PU HTV
Materiál pu
Velikost 2v x 33 ft/30cmx100cm
Typ htv

Související produkty