Čisté Divoké Salvia Miltiorrhiza Kořene Červená Šalvěj Dan Shen Radix Salviae Miltiorrhizae Salviae Miltiorrhizae Root

Hodnocení 

302.78 Kč

-12%

347.98 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: spodina darebák, fotoaparát wild, ženšen, šalvěj bílá, salvia, ks, šalvěj, lcd se, jehněčí maska, wild yam zeleniny.

Hlavní efekty a funkce

Úlohou kardiovaskulárního systému

1. Silné srdce posiluje kontraktilitu myokardu, zvyšuje srdeční funkce, není zvýšení spotřeby kyslíku myokardem

2. Účinek na krevní cévy: dilataci koronárních tepen a zvýšení myokardiální průtok krve; dilataci periferních krevních cév a zvýšení průtoku krve; snížení průtoku krve mozkem

3. Anti-trombóza Zlepšit plazmin činnosti; prodloužení krevní srážlivosti čas; inhibují agregaci krevních destiček (zvýšení cAMP úrovni v krevních destiček a inhibuje syntézu TXA2); zlepšit hemorheological vlastnosti (snížení viskozity krve, zkrátit červených krvinek, elektroforéza čas)

4. Zlepšení mikrocirkulace

Podporovat opravy a regenerace tkání

1. Podporovat opravy a regenerace tkání. Danshen přípravu léčba: nekrotický myokard je zrušeno rychle; diferenciace fibroblastů a kolagenových vláken tvorbě jsou více zřejmé; granulace tvorba je poměrně vyspělý. Místní přetížení se sníží, krevní oběh je lepší, a doba hojení se zkrátí.

2. Inhibice nadměrné proliferace To má inhibiční účinek na nadměrnou proliferaci fibroblastů.

Ochrana jater Zlepšit jaterní mikrocirkulace.

Antibakteriální Danshen přípravky obsahují cryptotanshinone a dihydrotanshinone, které mají inhibiční účinky na Stafylokoky, Escherichia coli, a denaturované bacily in vitro.

Použití Tělo
Původ KN(Původu)
Typ třpytky
Počet Kusů Jedna Jednotka

Související produkty