Přenosné Nerezové Oceli, Potrubí Řezačka 15-220mm

Hodnocení 

11 894.87 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: nárazník brio, buffer 328i, motor c32a, bubbler m20, brzdové 65 yz, páskem psy, brzdové 600mm, bmx čínský, ash neclace.

Oceli/Mědi/PVC Potrubí Řezačka

Obsah Balení:

1 x Potrubí řezací stroj 3 x pilový list 4 x vozík s kolečky 1 x klíč 1 x Oxford Canvas Taška

Kroky pro použití:

1, zapnout vypínač, pilový list po vysokorychlostní provoz stisknout dolů; 2, pravá ruka držet stroj tlačit dopředu a pak s levou rukou jemně otočí trubice, levé a pravé straně, aby koordinovaly s, dokud viděl trubice; 3, každý řezání, než je třeba zkontrolovat, zda ostří opotřebení, ostří je poškozen nebo bílé, když je třeba včasné broušení pilového kotouče; řezané tvrdé nebo husté potrubí je doporučeno snížit jednou za čas; 4, pilový list opotřebení a slza když brzy náhradu; 5, není dovoleno provozovat stroj na dlouhou dobu přetížení

Výhody:

1.Tiché a Rychlé : Při řezání není žádný hluk(super tichá ložiska, válec); Dokončit řezání do 10, bez jiskry, hladké řezné plochy, přesnost je ±0,05 mm. 2.Chránit Trubky: rotující desky na základně držet řezání trubky a zabránit jejímu narušení. 3.Portable: Jeho nízká hmotnost a malá velikost je velmi vhodný pro provoz stránek. 4. Výrazně zlepšit a snadná instalace, bezpečnost a požární bezpečnost; 5. přesné řezání na obou stranách potrubí jsou ploché, po řezání, snadné připojení; 6. Jednoduché metody řezání, vysoká rychlost, ušetřit spoustu pracovního času; 7. Poskytnout přenosné pracovní metody a design řezací systémy podle pracoviště (místo); 8. Vysoká bezpečnost, není nutné přesunout potrubí ručně při práci; 9. Žádné jiskry a prach bude generován s okolním světem během řezání; 10. plně funkční, může snížit výkon systému různých postavena potrubí; 11. řezání materiálu potrubí, jako je: oceli, nerezové oceli, litina, měď, plast, vícevrstvé potrubí může být řez; 12. Žádné zvláštní požadavky pro průměr potrubí a pracovní plošiny; 13. Dobrá kvalita a nízká cena, vysoká cena výkon.

Jeden Rok Záruka:

Poskytujeme JEDEN ROK záruka na každý náš zákazník. Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte nás kontaktovat přímo. Dáme vám odpověď co nejdříve.

Aplikace

Tento Elektrický Potrubí Fréza se používá k řezání oceli, mědi, litiny, nerezové oceli, plastové, teplem smrštitelné trubice, atd.

Přepravní Náklady ZDARMA
Číslo Modelu BC-220
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Dodání TNT,FEDEX,UPS
Moc 1000W
Řezací tloušťka(plast) 12-35mm
Model BC-220
Řezací tloušťka(ušlechtilá ocel) 8mm
Řezný Průměr 15-220mm
Rychlost 3200R/MIN
Platba T/T,western union, alibaba

Související produkty