Wishmade 50x Laser Cut Zlaté Třpytky Svatební Pozvánky, Karty s Drahokamu pro Svatební Sprcha Zapojení Vlastní Tištěné

Hodnocení 

1 461.99 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kartu vlastní, vizitky papír, vizitky plastové, vizitka, kovové, vizitka uv, vlastní tisk, tisk pvc, vizitka jasné, vizitka vlastní, černé vizitka.

Včetně (za lot): 50x Pozvánka Zahrnuje 50x Vnitřní Karty s pearlseat 50x Obálky 50x Obálka těsnění

Vytisknout sami: Tyto karty jsou tisk a je kompatibilní s všechny tiskárny, které lze nastavit velikost papíru, jako Laserové tiskárny a inkoustové tiskárny. Můžete vytisknout vlastní text, grafika, fotografie na nich, nebo si můžete také psát své vlastní zprávy. Doporučujeme vám jít k tiskárně pro pomoc. Nebo pokud chcete tisknout sami, je lepší udělat zkušební tisk před tiskem všechny z nich. Tisk prodejce:

Pozvání zpráva je prázdná. Prosím, pošlete nám svůj text (dokument aplikace Word nebo PDF) souboru o www.kscm-jicin.cz zprávu nebo e-mail: , pokud chcete získat tištěný sercive

Poznámka: jsme jen poskytnout zdarma tisk v černé písmeno.Pokud potřebujete tisknout barevně, musíte zaplatit extra $ 0.3 / ks .

Doprava:

Po potvrzení návrhu,potřebujeme 1 den tisk a suchý inkoust.A my vám poskytnout DHL / FedEX / UPS / DPEX / TNT / ARAMEX doprava.Dostanete pozvánky na 4-8 dní poté, co jsme vyslali.

Platba Existuje mnoho platební metody jsou k dispozici na www.kscm-jicin.cz. .

Poštovné My jen loď na potvrdil adresu uvedenou u objednávky. Předtím, než budete platit, prosím, ujistěte se, že vaše adresa odpovídá adrese byste chtěli, abychom k lodi. Nabízíme kombinované dopravy, které ušetří vaše náklady na dopravu výrazně pro vaše více nákupů. Prosím, neplaťte, dokud si vytvořit váš poslední nákup. My se snažíme v našich silách, aby vám nejvíce spolehlivý, cenově dostupný způsob, přepravní služby. Ale někdy mezinárodní dodávky je vysoce závislý na kurýrní společnost a místní zvyky/cla. Pokud nechcete dostávat položku na dobu, prosím, kontaktujte nás pro další pomoc.

O Položku Všechny položky prodávané u nás jsou popsány na našich nejlepších schopností, tak přesné, jak je to možné, a s maximální pečlivost na naší straně. Nicméně, aby se zabránilo případné přehlédnutí, s úctou musím požádat o váš pomoc pomáhá nám, aby se to vzájemně uspokojivé transakce na základě důkladného přezkoumání položka popis a fotografie, a žádá všechny otázky PŘED NABÍZENÍ. **Vezměte prosím na Vědomí, že velikost a barvu zastoupení se vztahuje na výrobní rozptyl a nemusí být přesná. Také si všimněte, že nastavení monitoru se může lišit počítač od počítače a může zkreslovat skutečné barvy. Prosím, přečtěte si tyto podmínky důkladně před uvedením vaši nabídku. Kontaktujte Nás spokojenost Zákazníků je pro nás velmi důležité a naše zpětná vazba hodnocení odráží spokojenost. Pokud máte nějaké dotazy, náš Zákaznický Servis štáby vítám vás na e-mail nebo nám zavolejte. Snažíme se odpovědět na všechny otázky, a vyřešit případné problémy tak rychle, jak je to možné. Snažíme v našich silách odpovídat na vaše e-maily co nejdříve, nicméně, vzhledem k vysokému objemu denní příchozí e-maily a časové pásmo rozdíl, jsme nemusí být schopen odpovědět na vaše e-maily okamžitě. Prosím, aby 1-2 pracovní dny pro nás odpověď. Pokud neobdržíte žádnou odpověď od nás, prosím, zkontrolujte svůj e-mail zajišťuje, vaše schránka není dosaženo plné velikosti. Návrat / Náhrad Návrat je přijata do 7 dnů poté, co kupující\'s příjem na položku. Pokud tato položka je vadná při převzetí, má zákazník do 7 dnů od data přijetí pro výměnu novou. Pokud si nejste zcela spokojeni se svým nákupem, můžete vrátit k nám pro rychlou výměnu nebo vrátíme platbu. Nevyužité/neotevřené zboží bude plně připsána. Vezměte prosím na vědomí, že veškeré nákupy musí být vráceno do 14 dnů od nákupu. BEZ vrácení nebo výměny budou akceptovány po 14 dnech od data zakoupení. Obsahovat vaše jméno, adresu, položka, denní telefon, jak jste zaplatili, a pokud žádáte o vrácení peněz nebo výměnu. Po získání vrácené položky, vrátíme zákazníkovi na položku\'s cena (bez náklady na dopravu tam a zpět ). Zpětnou vazbu, Vaše spokojenost je to, co se snažíme! Budeme dělat naše nejlepší k dosažení tohoto cíle!! Děkujeme vám předem za váš čas a upřímně doufám, že jste spokojeni s vaším nákupem a naše služby. chvilku nechte nám pozitivní zpětnou vazbu o celkové Podrobné Prodejní Hodnocení (DSR) 5. Vaše Pozitivní komentáře jsou klíčem k našemu obchodnímu úspěchu. Žádáme, aby jste se prosím

Neměli byste být spokojeni s vaší transakce Prosím, kontaktujte nás ihned před odjezdem Neutrální nebo Negativní zpětnou vazbu, jak budeme dělat naše nejlepší, aby vyřešit problém k vaší spokojenosti. Komunikace je často klíčem k řešení problémů. Zpětná vazba sedět :http://activities.www.kscm-jicin.cz/adcms/help-www.kscm-jicin.cz-com/feedback_suppliers.php

Velikost Karty 18.6 cm*12,8 cm(7.32 palců*5.03 inch)
craft Laserové gravírování, tisk,horká ražba
Číslo Modelu CW5001-G
Sada Typ Ano
Vložit stránku s pearlseat
Značka Wishmade
Materia High-grade paper
Kupující Poznámka Pokud potřebujete tisknout na vnitřní listu, můžete se obrátit s námi
Hudba No
Vnitřní list velikost 18*12.3 cm(7.08 inch*4.84 inch)
Dovolenou Odchod do důchodu
Styl Festivaly
Karta hmotnost 250gms
vzor Single-Typ stránky

Související produkty