Pomalu Duši chaplin Moderní Jemné Ložnice, Obývací Pokoj Jednoduchý Tištěné Tkaniny Záclony Japonské A korejské Výšku Záclony

Hodnocení 

349.28 Kč

-35%

537.43 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: pozadí závěs pro party, český záclony, charli, záclony topy, 3d závěs látka, charli chaplin, retro, zemře záclony, buřinka, závěsy, závěs.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Seznam Fotografií

[xlmodel]-[custom]-[35432] tipy PLATEBNÍCH Všechny hlavní platební karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. Zpětnou VAZBU, přihlaste se do Můj www.kscm-jicin.cz. Potvrzení přijetí vaší objednávky. Na Opustit zpětnou Vazbu pro tuto Transakci stránku, klepněte na tlačítko Opustit zpětnou Vazbu. DANĚ V zemi,objednávky může být nutné zaplatit dovozní clo v místní celní, tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. Obvykle SHIPPMENT doprava bude uspořádány do 7 dnů po zaplacení. Jsme vždy použít rychlé přepravní cesty a my rozhodnout, používání, které lodní společnost, pokud chcete konkrétní lodní společnosti, nechte zprávu na nám . Kupující z Brazílie potřebují poskytnout CPF číslo, když si vybrat rychlou loď, pokud ne, budeme loď vaší objednávky prostřednictvím Letecké Pošty.

Obsah Hlavní Složení Tkaniny Padesát
Zpracování Příslušenství Náklady Součástí
vzor TISKNOUT
Styl Japonské a korejské
Technics Tkané
Materiál Polyester / Bavlna
Použitelné Typ Okna Francouzské Okno
barva chaplin
Technologie Tisk
Vzor Typu PORTRÉT
Číslo Modelu CLS-1279
Hlavní složení tkaniny Polyesterové Vlákno (polyester)
Umístění Okna
Funkce Vysoké Stínění(70%-90%)
Použití Kancelář
Formát LANO
Značka pomalu duši
textura materiálu Polyester, Bavlna
Typ Závěs
Typ Instalace Montáž Na Strop
Otevírání a Zavírání Metoda Levé a Pravé Biparting Otevřený

Související produkty