Moderní Butterfly Designer Opona Tylu Okenní Naprostý Záclony Obývací Pokoj, Ložnice, Kuchyně, Okno Screeningu Panel Dekorace

Hodnocení 

67.48 Kč

-11%

76.56 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: zvířecí hračka závěs, opona tylu opony kuchyně, geometrický stín, jarní závěs, lesní zvíře závěs, opona tyč sprcha, krém závěs kuchyně, čelo postele, opona, rohová kuchyňská linka, závěs police.

tělo, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } Moderní Butterfly Designer Opona Tylu Okenní Naprostý Záclony Pro Obývací Pokoj Ložnice Kuchyň, Okna Screening Panel Dekorace Popis

Popis:

1.100% Zbrusu Nový a Vysoce Kvalitní.

2.Butterfly okrajové dveře závěs pro přidání styl do každé okno nebo portál.

3.Poskytují atraktivní dělič otevřených dveří, pomáhají udržet letí pryč.

4.Mohou být použity jako dveře, záclony, okenní záclony nebo zázemí pro obchod, výloha.

5.Moderní nábytek pro moderní domácnosti, pomohou vytvořit příjemnou atmosféru

Specifikace:

Látka hlavní složka: polyesterové vlákno (polyester)

Barva: světle zelená,bílá,khaki,červená,vínová,zelená,růžová,žlutá,růže červená,blankytně modrá,fialová

Velikost (L x W): 190 cm x 100 cm /78.74'ibch x 39.37'

Hmotnost balení: 140 g (Cca)

Poznámka:

1. Prosím, dovolte 1-3cm liší vzhledem k ruční měření.Díky za pochopení. 2.V důsledku různých zobrazení a různých světlo, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Díky za pochopení.

Obsah balení 1ks*Dveře Závěs Doprava můžeme Podpořit Drop-Lodní dopravy na Globální(vyloučit válečných oblastí). Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. Doba dodání závisí na Lodní Dopravce, Celní a Po Odeslání, místa určení a další faktory.Většina balíčků by mohl být přijat v 15-50 pracovních dnů. Ochrana kupující, Pokud máte nějaký problém s objednávkou,vítejte, kontaktujte nás ,jsme velmi rádi, aby sloužit každého zákazníka; Plnou Náhradu, pokud nechcete přijímat objednávky prodávajícího v rámci záruky, dodací lhůty; Úplné nebo Částečné Vrácení peněz , pokud položka není, jak je popsáno,ale prosím, kontaktujte nás za prvé,Prosím, ne Svévolné nechat špatnou zpětnou vazbu a otevřít spor.Spor není nejlepší řešení pro jakýkoliv problém,nejlepší způsob, jak je kontaktovat se s námi na jednou, budeme kontrolovat to, co se stalo, a z tebe to nejlepší řešení; souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.kscm-jicin.cz! Zpětnou vazbu, Pokud jste spokojeni s naším produktem a služby, prosím, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu s Pěti hvězdičkové hodnocení, které je pro nás velmi důležité.v dalším puchase,prosím, kontaktujte nás,můžeme poslat pěkný dárek nebo Kupón vám Po Mě,můžete získat další Slevy a propagace ; Pokud nejste spokojeni s předměty, nebo naše služby, prosím, kontaktujte nás před odjezdem jakékoli zpětné vazby, budeme problém vyřešit okamžitě, děkuji! Kontaktujte NÁS, Prosím, Zprávu nám od 8:30. do 18:00 hodin. (GMT+8) od pondělí do soboty . Pokud máte nějaké dotazy, prosím, zprávu nám a dejte nám šanci vám pomoci. Všechny zprávy budou zodpovězeny v rámci 1 pracovní den (s výjimkou státních svátků v Číně). Pokud neobdržíte naši odpověď, prosím, re-poslal svou zprávu a my vám odpovíme vám co nejdříve. Omlouváme se za pozdní odpověď během prázdnin (v ceně neděle).

Vzor Typu Zvíře
Otevírání a Zavírání Metoda Levé a Pravé Biparting Otevřený
Značka ACCHAMP
Materiál Polyester / Bavlna
Zpracování Příslušenství Náklady Vyloučeny
Číslo Modelu 15796
Technics Další
Funkce perspektivy
Použití Další
Typ Závěs
Použitelné Typ Okna Další
Styl Moderní
Formát Další
Umístění Okna
Typ Instalace Montáž Na Strop
vzor Další

Související produkty