Cartoon 5ks Černý Kovový Kartáč Kompletní Základy Míchání Energie oční Stíny Make-up Štětce Sada Kosmetické Make-Up Nástroj

Hodnocení 

107.92 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: make up sada brus, mořská panna make-up štětce sada, prázdné kosmetické štětce sada, kozí vlasy make-up štětce dřevo, ulta kosmetické štětce, zlaté sailor moon make-up štětce, korejský make-up set, fentu beauty set, etsy harry potter, make-up, Roztomilý.

1. Vysoce kvalitní Nylonové Vlasy, poskytuje vynikající schopnost držet prášek, měkký a příjemný pro vaši pokožku. 2.Žádné blednutí a bez vlasů klesá kartáče podpořit a prezentovat své životní chuť. 3.Jeho barevné kartáč vlasy, je módní a atraktivní, to nebude vyblednutí nebo vrácení, můžete použít delší dobu. 4.Jemné a malé kartáče jsou lepší pro nalíčení kolem očí ,tváře , rtů a jiných malých částí vaší tváře . Údržba Pokud se používá denně, doporučujeme používat vlažnou vodu s jemným mýdlem, aby čisté štětiny pravidelně, pak důkladně opláchněte, zbavte se přebytečné vody z kartáče a nechte uschnout. Balíček včetně 5ks Make-up Štětce (podle obrázku si vyberete) bezpečně Zabalené v Bublinkové Tašky. Pokud máte rádi tuto položku,prosím, přidejte jej do svého " Seznamu Přání ", Pokud se vám líbí našem obchodě,prosím, přidejte jej do svého " Uložit Seznam "

3 Přepravní Služby: 1. Pokud balíček není příjezd do 60 dnů (Brazílie, Argentina 90 dnů),my vám nabízíme plnou náhradu, takže prosím, nepokoušejte se otevřít spor, pokud balíček není příchod do té doby. 2. Všechny Tekutého prášku objednávky bude dodáno do Singapore Post,a to vždy trvá 45-60 pracovních dnů na většinu země. Jižní Amerika bude trvat 60-90 pracovních dnů. Ostatní zboží bude expedováno od Prodávajícího Způsob Dopravy, bude to trvat 30-45 pracovních dnů na většinu země. Jižní Amerika bude trvat 45 až 90 pracovních dnů. 3. Celková cena je méně než 15 dolar,sledování ne. nemůže být sledována, protože to není redister. Prosím, nedávejte spor v 60 doba dodání. Jen celková cena více než 10 dolarů, sledování ne. může být trati.Děkuji vám za pochopení. 4.Vracení peněz 100% záruku vrácení Peněz na každou položku. 1 ) Prosím, kontaktujte nás do 24 hodin po obdržení item(s). 2 ) náhradu Iicluding P&P bude poskytnuta v případě, že položka(y) není, jak je popsáno. 3 ) náhrada bude poskytnuta, jakmile je položka(y) musí být zpět zasláno v originálním stavu. Prodávající Zaplatí Zpáteční Cena : Loď Nesprávný Typ /Kvalita Problém/Ne Tak, Aby 5.Kontaktujte nás 1),Jsme opustili pozitivní zpětnou vazbu pro vás po obdržení platby. Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité, pozitivní zpětnou vazbu a 5 Skóre DSR je vysoce ceněn. Prosím, dejte nám vědět před odjezdem negativní zpětnou vazbu, nebo 1 bod, 2 body nízké DSR nebo otevřít všechny spory na Paypal a Ebay, prosím, dejte nám příležitost vyřešit veškeré problémy a budeme se snažit v našich silách uspokojit vaše potřeby. 2),souhlasíme s tím, že pokles lodní dopravy, podpora CVS a Excel, díky ,jakýkoliv problém, pls kontaktujte nás , uděláme, co bude v našich silách, aby vám sloužit .

Možnosti 5ks v jedné sadě
Velikost 17*7*1cm
barva černá
Množství 5ks v jedné sadě
Typ Položky Make-Up Štětce
Materiál Rukojeti Kov +Hliníkové Trubky
POUŽÍVÁ SE PRO Energie,Nadace,Tvářenka,Oční Stíny
Značka Yuyenly
Použitelné pro Home&Travel&Pro Make-Up
Kartáč Materiál Nylon
Používá Se Sady A Soupravy
Číslo Modelu MS007

Související produkty