Baryonyx Dinosauři Model hračka Statické Solidní Akční Figurky Zvířecí Model Kolekce Dinosaurus Hračky, Děti, Party Dekorace

Hodnocení 

396.42 Kč

-48%

777.28 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: narozeniny dinosaurus, dinosaurus hračka, baryonyx, dinosaurus model, figurky dinosaurů, dinosaura baryonyx, dino narozeniny, dinosour hračka, dinosaurus, narozeniny dinosauří párty.

Baryonyx Dinosauři Model hračka Statické Solidní Akční Figurky Zvířecí Model Kolekce Dinosaurus Hračky, Děti, Party Dekorace

Parametry výrobku: Jméno: Baryonyx Balení: PE sáček Velikost: 31*13*15 cm (ruční měření, mírný chyba) Materiál: plast Vlastnosti produktu: statické pevné dinosaurus model Způsob údržby: otřete s vodou, žádná expozice Barva produktu: vzhledem k problému se zobrazením, mírně barevný rozdíl, prosím, mít skutečný objekt jako standard.

O Lodní Dopravy 1. Většina objednávky budou odeslány do 1-5 pracovních dnů po zúčtovány platby leteckou poštou s sledovací číslo. 2. Většina časy, obdržíte vaši objednávku do 30-40 pracovních dnů po převodu vašich balíček dopravci. Nicméně nemůžeme zaručit dodání časový rámec, pokud pošta má nějaké nečekané zpoždění kvůli dovolené, počasí, nebo jiné podmínky. 3. Některé země, jako je Brazílie, Chile, Omán, nebo v některých Evropských zemích může trvat až 30-60 pracovních dnů nebo delší dobu dodání. 4. Pokud nechcete dostávat položku na dobu, prosím, kontaktujte nás pro další pomoc. Budeme zodpovědní za jakékoli škody nebo ztráty vzniklé v procesu expedice. O Přiznání 1. Pokud jste nespokojeni s našimi položky nebo služby, pak prosím postupujte podle dobré praxe, kontaktujte nás do zpráv před odjezdem jakoukoli zpětnou vazbu. Zavázali jsme se vyřešit všechny otázky v přátelské a uspokojivým způsobem. 2. Jsme vždy odpovědět na zprávy do 1-2 pracovních dnů. Pokud se nechcete dostat odpověď od nás, pak prosím zkontrolujte vaši zprávu nebo odeslat e-mailem. 3. Originální a zpáteční adresou poplatek nebude vrácen nebo bude vrácena za všech okolností. Musíte souhlasit a uznat tento termín, pokud jste nabídku pro tuto položku. Proto, prosím, ne si stěžovat, že se loď zpět na vlastní náklady. Zpětnou vazbu, Pokud jste spokojeni s našimi službami, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a hodnotit údaje o transakci (Podrobné Prodávající Hodnocení) s "DOKONALOU 5 HVĚZD". Vaše uznání, bude nás jistější, jak rozvíjet podnikání a sloužit vám lépe. Naším cílem je, aby ujistěte se, že jste spokojeni kupující a příjemné nakupování s námi. Prosím, dejte nám zprávu před odjezdem žádné 1 nebo 2 hodnocení, neutrální, negativní zpětnou vazbu, nebo otevřít jakýkoliv spor. Chápeme obavy a frustrace můžete mít, a bude dělat naše snaha vyřešit otázky. Prosím, dejte nám příležitost k řešení problémů.

Původ KN(Původu)
Věkové Rozmezí 5-7 Let
Téma Zvířata A Příroda
Certifikace Evropa certifikované (CE)
Číslo Modelu 0702101

Související produkty