Originální Top Power board Pro Nikon D810 Fotoaparát Opravy Vyměňte Díly

Hodnocení 

1 046.10 Kč

-18%

1 275.78 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: camara digitální fotoaparát, camara nikon d810, coolpix p900, nikon d810 kamery a kabelu, nikon d810 náhradní, 1080p špionážní, web camera board, sigma 30mm opravy, Nikon 10mm, fotoaparát opravy.

Platba: přijímáme Alipay,Western union,Moneygram, atd. vyberte si nejpohodlnější pro vás. Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

Poštovné a Balíček: Loď do USA přes Epacket to může trvat asi 7 - 15 pracovních dnů s sledovací číslo. Položky budou odeslány do 24 hodin, jakmile vaše platba ověřena. Budeme nenese odpovědnost za jakékoli zpoždění při dodání, včetně, ale ne omezený k celní poštovné kontrolu, stávky, zásahu vyšší moci atd. Kupující jsou zodpovědní za žádné vlastní/cla, daně vzniklé ve vaší zemi.

Vrácení A Výměna Podmínky:

Pokud nechcete spokojenosti s výrobky (s výjimkou lidských škod nebo zneužití) od obdržení zboží vrátí nebo výměny.

Vrácení peněz nebo výměna požadavky se vztahují pouze na tří-denní požadavky, balíků přijatých za stejných podmínek, recepce vrátit.

Výnosy a Výměny, dopravu hradí kupující.

Děkuji

Zpětná vazba:

Pokud nejste spokojeni s našimi produkty, prosím neváhejte a kontaktujte nás, my vám nejvíce vyhovující odpověď.

děkuji

Kontakt: Pokud existuje nějaké dotazy,prosím, neváhejte kontaktovat s námi přes www.kscm-jicin.cz.odpovíme vám do 24-48 hodin,s výjimkou svátků.

Kdo Jsme:

Jsme profesionální a zodpovědný skupiny, bez ohledu na to, máte jakoukoliv otázku, může být konzultace s námi, budeme vám dát uspokojivou odpověď. Naše produkty si můžete být jisti, že jsme testování předtím, než jít ven.

Díky za váš nákup !ukážeme vám naše nejlepší produkty a služby!!!

Balíček Ano
Kompatibilní Značka Pro Nikon
Původ KN(Původu)
Značka NoEnName_Null
Kompatibilní Fotoaparáty Styl Dslr
Číslo Modelu d810

Související produkty