5inch 5 Micron Reverzní Osmózy Vodní Systém, Filtr Usazenin Filtr PP Filtr Doprava Zdarma

Hodnocení 

142.74 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: vodní prostředí systému, reverzní systém osmosi, filtr ro, vodní filtrační systém, komerční, 100 rtěnku držák, vodní filtr, t33 filtr, ro, 1 micron filtrační, 1 Micron.

Vítejte Betty Obchodě Velkoobchodní A Přizpůsobení jsou k dispozici. Je nám potěšením vytvořit dlouhodobý obchodní vztah s vámi. Budeme se snažit nabídnout ty nejlepší ceny a kvality pro vás prodávat podnikání! Prosím, neváhejte nás kontaktovat. Všechny vaše dotazy budou zodpovězeny do 24 hodin .

2KS 5 Micron Reverzní Osmózy Vodní Systém, Filtr Usazenin Filtr 5 cm x 2,5 palcový

Každý Příhoz Za 2 KS!!!

Mají velké částice drží kapacitu a jsou používány v různých aplikacích, jako jsou pre-filtry pro reverzní osmózy, pre-filtry pro filtraci vody jednotky, a akvária pre-filtry a používá se jako sediment kolektory pro celý dům systémy Sítko clony 5 Mikronů, Materiál Polypropylen Hmotnost 55g Pracovní teplota 4-38 Celsia Výška 5" OD 2.5" zavedení Produktu

Semdiment filtr je druh non-toxické bez chuti polypropylenu jako suroviny, přes ohřev, tavení, vstřikování a udělal trakce, příjem. PP taveniny foukané filtr s jednotným průměrem, hloubka filtrace strukturu husté a řídké, a má vysokou účinnost filtrace, vynikající vlastnosti a kyselé a alkalické rezistentní. Může účinně odstranit pozastavena materiálu, jemné částice v kapalině, rzi a jiných nečistot.

Vlastnosti produktu

PP taveniny foukané filtr clony husté, uniformy, vysoké účinnosti filtrace. Vzhledem k částici překlenovací jevu došlo v PP taveniny foukané filtr pórů, méně než pórů částice mohou také být zastaven, filtrační účinnost je více než 98%.

Jeho vysoká čistota, žádné znečištění na kvalitu vody.

Korozní odolnost na kyseliny, alkálie a dalších chemických činidel a organických rozpouštědel.

Vysoká pevnost, když filtr výstupní tlak rozdíl je 0,4 Mpa, filtr nedeformuje.

Použitelné příležitostech

Tento produkt může být široce používán v kapalné filtrace: čisté vody, elektrolytické pokovování, tisk circuit board, rozpouštědla, barvy, prací prostředky, vody, perorální léky, injekce, nápojů, farmaceutický průmysl, líh kvasný průmysl.

Délka 12,7 cm
Vydatnosti(L/Min) 4.0
Vnitřní Průměr 30mm
Hmotnost 55g
Přesnost 5um
Instalace Kuchyně/Stůl
Výkon (W) 0
Vnější Průměr 61mm
Úprava vody Typ stroje Vody, Čištění Stroj
místo původu Shanghai, Čína (Pevninská Část)
Čištění Pozici Terminálu Čištění
Požadavky Na Kvalitu Vody Obecní Voda/Dobrá Voda
Značka NoEnName_Null
Číslo Modelu 5inch
Čas na trh 2012
Typ sedimentu filtrační kazeta
Certifikace Další
Funkce Přímé Pití
Použití Domácnosti Pre-Filtrace
5 Stupňový Filtrační Ano
Materiál Polypropylen

Související produkty