KoCoQin Notebooku základní deska Pro Lenovo Ideapad 300-15ISK I5-6200U základní Deska 5B20K38221 NM-A481 SR2EY 216-0867030 DDR3

Hodnocení 

3 361.71 Kč

-14%

3 954.94 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: aio deska, pouzdro lenovo ideapad 500 15isk, nm a482, lenovo základní deska 300, ideapad 300 desce, sada základní deska i5 procesor, herní notebook, cg410 cg510 nm a681, sr2eu, led nm.

KoCoQin

Vítejte KoCoQin desce obchod. Jsme na hlavní palubě prodejci v Číně za deset let. Mají různé inventáře, odhodlána poskytovat spotřebitelům s lepší a rychlejší dodávky. Existuje mnoho druhů základní desky, které jsou dodávány přímo od výrobců. (Nabízíme všechny druhy notebooku dílů. Pokud nenajdete nějaké zboží v našem obchodě, prosím, kontaktujte nás pro pomoc.)

Tam je také profesionální tým pro testování základní desky před porodem (Všechny části budou znovu testovány před odesláním. Pokud je to nutné, můžete požádat o testovaných fotografií.)

Balení

Všechny díly budou baleny v profesionální box s bublinkové tašky. Všechny díly budou pečlivě a řádně zabaleno do svých rukou.

Způsob platby

Akceptujeme bankovní převod/společnost transfer/platby kreditní kartou. Pokud potřebujete platit přes paypal, prosím, kontaktujte nás

EXPRESS

Zdarma poštovní trvá 15-60 dní. Pokud je nouze, prosím, vyberte rychlejší e-mailové metodou.

Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, prosím, dejte nám pět-star pozitivní zpětnou vazbu, děkuji moc!!! To je naše potěšení, aby jste spokojeni s našimi produkty a služby. Prosím, dejte nám vědět před odesláním negativní zpětnou vazbu. Můžeme zaručit, že budeme v našich silách, aby se váš nákup příjemný zážitek!

Prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu/trade manager/message,pokud tam jsou nějaké otázky, budeme odpovědět, jakmile je to možné! Teplé tip: CMOS baterie nejsou součástí základní desky (kontaktujte nás prosím předem, pokud je potřebujete).

Chipset Výrobce INTEL
Značka KoCoQin
Položka Stav používá
Grafická Karta Typ Non-Integrované
Chipset INTEL
Typ Paměti DDR3
Série ideapad
Číslo Modelu 300-15ISK
S CPU Ano
Kompatibilní Značka Lenovo

Související produkty