XITUO Květinové Nůžky Kvalitní Nerezové Oceli Zahradní Nůžky na Prořezávání Stonky a Listy Květin Venkovní Domů Květinářství Nástroje Oříznutí

Hodnocení 

179.72 Kč

-49%

352.52 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: multi nástroj kladivo, xituo, náhradní nože, nůž přežít, nůž na lososa, pouzdro zahradnické nůžky, xituo 8, Solární, ostré nůžky maso, velký kuchyňský nůž.

Funkce Produktu

Materiál : nůžky čepel je vyrobena z nerezové oceli 3CR13 a je velmi ostrý. Povrch čepele je galvanicky a to není snadné rez, aby vaše zahradní práce jednodušší a rychlejší.

Ergonomická rukojeť : rukojeť je vyrobena z protiskluzového PP materiálu, odolné a měkké; rukojeť je drážkovaný pro snadné přenášení, lehké a pohodlně se drží, vynikající vzhled bude řez vypadat docela praktické a módní.

Tento druh nůžek je velmi vhodné pro aranžování květin. Používá se na řezané květiny linky, stuhy, papírové, zachovat květiny, atd.

Snadno se udržuje : nůžky jsou velmi snadno čistit a udržovat. Po každém použití, listí a kalu na nůžky lze setřít hadříkem navlhčeným s malým množstvím oleje a některé mechanické olej aplikován na povrch, aby řez. Lesklé a ostré. Nepokládejte jej ve vlhkém prostředí.

Vhodné pro všechny zahradnické : tyto nůžky jsou nutností pro amatéry nebo komerční pěstitelé. Oni se starají o kvalitu výrobků a jako oříznout rostliny ručně. V procesu stříhání stonků, kořenů nebo stříhání květin, jsme přesvědčeni, že tyto nůžky mohou dělat svou práci.

Informace O Výrobku

Produkt materiál : 3CR13 nerez

Rukojeť materiál: PP + guma

Produkt délka čepele: 75mm

Výrobku, balení : sáček pp barevný box

Hmotnost výrobku: 87g

Velikost výrobku : 16,5 cm * 10 cm* 1,5 cm

>> Co je to informace o vaší společnosti? XITUO Obchodní Společnost je založena v roce 2006 a nachází se v Yangjiang City, Čína. Máme vlastní továrnu, moderní vybavení a profesionální tým. Specializujeme se na výrobu hardware nástroje, zejména kuchyňské nástroje. Mnoho let zkušeností výroby, aby nás věnovat více pozornosti na kvalitu výrobků a služeb zákazníkům. Vítejte hledat značku XITUO. >> Co je služba a správa koncept? "Pověst První, Zákazníci Především" je cílem naší služby. "Zaměření na inovace, snaha o dokonalost" je naše správa koncept. >> Jaké jsou způsoby platby? V současné době platforma podporuje kupující prostřednictvím kreditní KARTY (RMB kanál a dolar kanál), WebMoney (WM), TT převod, western union, převod, Qiwi peněženka, Boleto, SOFORT Banking ,atd. >> Kdy můžete odpovědět mi? On-line doba: pondělí-sobota 8:30 hod. do 6:00 hodin GMT+8. >> Mohu velkoobchodní váš produkt? Ano, můžete. Pokud potřebujete koupit velké množství nožů, prosím, kontaktujte nás. Můžeme poskytnout je, aby vám velkoobchodní ceny. >> A co ten balíček? Používáme multi-vrstvy shock-proof membránou uvnitř, a pak použít okno ven, které zajistí zboží z různých vnějších poškození. >>Jaké jsou dodací údaje? 1) Hong Kong Post air mail, Swiss Post air mail a Netherland Post air mail jsou naše hlavní způsob dopravy. Které budeme vybírat podle adresu kupujícího a místní vlastní nařízení. 2) Jsme loď položky ven do 1-2 dní od zaplacení být potvrzena www.kscm-jicin.cz, to může být prodloužena správně ve svátky. Po dodání, budeme poskytovat sledovací číslo pro vás sledovat zásilku. 3) Prosím, zkontrolujte adresu, než platit. Pokud chcete změnit adresu, prosím, kontaktujte nás do 24 hodin po zaplacení. Pokud balíček byl poslán ven, to nemůže být změněn. 4) TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce, místní pošta a další faktory, a to zejména na dovolenou a těžké dopravy sezóně, prosím, buďte trpěliví. 5) Pokud nákup ochranu, čas se blíží ke konci, jste neobdrželi zboží, prosím, kontaktujte nás prodloužit. >>Co je na poprodejní záruku? Prosím, kontaktujte nás, pokud se tyto problémy vyskytnou po převzetí zboží: Žádný příjem zboží; Celní srážky; problém Kvality výrobků; Výrobek se neshoduje s popisem. Poté, co nás budete kontaktovat, jsme vám odpověď a vypořádat se s ní do 24 hodin. V našich silách, aby vám dát uspokojivou odpověď. XITUO tým, přeji vám šťastný nakupování!

profese Výroba, Velkoobchod,Dropshipping nože
Široký rozsah použití Lze použít na květiny, stonky, větve, růže, atd.
Materiál Kovové
Kovový Typ Z Nerezové Oceli
Nůž Typu Nůžky
Značka xituo
Typy Květinové Nůžky
Číslo Modelu HYJ-021
Typ Nože
Certifikace SGS
Funkce Skladem
Inventář dostatek zásob, profesionální přeprava, včasné dodání
Dárky 2019 Veselé Vánoce Nejlepší Dovolenou Otec, Matka, Kuchař, Dárky K Narozeninám
Použití scéna Zahradní plantáže ořezávání, stříhání květin

Související produkty