Engravable ve Tvaru Srdce šperkovnice pro Svatební Obsluhy, Osobní Dárek pro Sestry, Teta, Nejlepší Přátelé, Sprcha Hostů

Hodnocení 

344.95 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: personalizované ryté srdce, ryté rustikální srdce, zelený list tapety, ryté tetování srdce, přijímání suvenýr, přátelé narozeninový balíček, ryté srdce přívěšek na klíče, lego friends narozeniny, narozeninovou párty dárek pro hosty, fotky z přátel narozeniny.

Tato krabice ve tvaru srdce je osobní šperky box, který může být vyryto být vynikající dárek pro družičku, družičky, družičky, matka nevěsty či ženicha nebo pro zvláštní příležitosti. Má odklápěcí víko, růže, květinový motiv a zesílené okraje s hladkými oblasti v jeho středu, která je vhodná pro gravírování. Povrchová úprava je stříbrný talíř.

Zanechat vzkaz pro to, co chcete vyrýt. Až 6 linek; 25 znaky na každém řádku. Vyberte typ písma z 1 - 11 Zvýšení jakékoliv šperky dárek přidáním tohoto Engravable Srdce šperkovnice. Tento ve tvaru srdce šperkovnice může být osobní v minutách, přidáním rytinu na horní části srdce. Vyberte, zda chcete mít vyryté monogram nebo zprávu lásky. Niklu postříbřené ve tvaru srdce box opatření 3.14 * 3.14 * 1.3 palce. Měkká černá podšívka udržuje vaše nejcennější šperky v bezpečí před poškrábáním a značek. Osobní ve Tvaru Srdce šperkovnice je ideální dárek box pro jakýkoliv kus šperky pro svatební obsluhy. Osobní stříbrný pozlacený srdce ve tvaru box jewlery Rose květinový motiv na víku a po stranách trinket box Perfektní dámské šperky dárek pro náhrdelník, náušnice, prsten, znamení Den matek dárek, dárek k narozeninám pro ni, a děkuji vám dárek na svatební obsluhy 3.14 3,14 o 1,3 cm na rozměr. Dárkové krabici.

Počet Ks 1
Příležitosti Den matek
Sada Typ No
Materiál Kovové
Typ Velkoobchod No

Související produkty