Anděl Drží Rám Vaření Nástroje, Dekorace Silikonové Fondant Cukru Řemeslné Formy DIY Dort Cukroví Čokoládové Zdobení H680

Hodnocení 

263.85 Kč

-37%

425.40 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: anděl přívěsek, fondant formy, fotorámeček, sillicone formy dort, silikonová forma obklad, klenutá silikonové formy, fondant forem záhyby, ul vaření, forma silikon, craft formy.

Vážení kupující,děkuji vám za váš nákup, zde bych chtěl naznačit, že balíček větší, poštovné se více rychle , 1 kus balení bude mnohem pomalejší, protože je příliš malý a lehký,lodní společnosti nepřikládají význam pro ně, tak, to je lepší koupit tyto formy spolu s dalšími forem.

Formy Velikost: 18.6*15.1*2.6 cm

Plísně hmotnost:417 g

Materiál: potravinářský silikon

Barva:poslat náhodně

Vlastnosti produktu:

1: 100% Potravinářský silikon, FDA/LFGB standard bezpečnosti

2: Non-stick , snadné oddělit, čisté, eco-friendly, nízkými emisemi uhlíku, mohou být recyklovány

3: jednoduché a užitečné, Healthfulness, přírodní antibackerial, Vysoká pevnost, měkkost, odolná proti korozi a Přizpůsobivost

4: Není snadné poškození, Bez trhlin, Odolnost vůči extrémním teplotám , -40°C-230 °C( -40°F--446°F)

5: s afety , Non-toxické , Bez zápachu , Vyhřívaná rovnoměrně

Poštovné A Předání

Budeme loď položky do 1 pracovního dne po obdržení platby. Budeme loď do svého odchodu adresu, prosím, aby se ujistil, vaše adresa je správná. Pokud chcete změnit adresu, prosím, kontaktujte nás.

Zboží bude dodáno do China post airmail; to obvykle trvá asi 15-26 dní do Spojených Států, Evropy a další místa po celém světě. Položky, které si koupíte celková částka výše $150, budeme odeslat ji EMS nebo E-EMS a tak na ty, přepravní cesty, To se stává mnohem více rychle. Pokud chcete vybrat svůj vlastní lodní linky, prosím, kontaktujte nás.

Způsob dopravy

Přepravní Manipulační

Čas dospět

Země

Normální Vzduch mail

15 - 26 dny

po celém světě

Vracení Peněz

Poskytujeme 100% Garanci na všechny produkty, které prodáváme. Pokud zjistíte jakýkoliv problém, o našich produktech, Prosím kontaktujte nás do 7 dnů po obdržení zboží. Zajistíme nové shi pping zdarma pro vás nebo vrácení platby na vás.

Zpětná vazba

Upřímně doufám, že nám může dát dobrou zpětnou vazbu. Žádný problém, můžete nás kontaktovat, budeme řešit problémy, dokud nebudete spokojeni.

Užijte si nákup zboží z mého obchodu, doufám, že můžeme spolupracovat s ostatními můj drahý příteli !

DÍKY MOC!

Certifikace SGS
Sexuálně Sugestivní No
Číslo Modelu H680
Funkce Skladem
Typ Dort Nástroje
Materiál Silikonové
Obscénní Obrázek No
Značka MON OBLÍBENÉ
Dort Nástroje Typ Formy

Související produkty