Květinové Dívky Kabát Děti V Teple A Umělé Kožešiny Strana Svatební Bunda Večerní Party Bolero Děti Teplý Podzim Zimní Rameny Pláštěnky 2 4 6 8 10 12 Y

Hodnocení 

280.72 Kč

-9%

311.86 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: holky evropský kabát, svetr dívky umělé kožešiny, bolero děti, kabát kožešina holka, kabát kožešina, cape dítě, pletené kožešiny děti, dítě teddy srst, sako přes rameno, bunda s kapucí pro batole.

Květinové Dívky Kabát Děti V Teple A Umělé Kožešiny Strana Svatební Bunda Večerní Party Bolero Děti Teplý Podzim Zimní Rameny Pláštěnky

No všimněte si, prosím :Podle různých měření menthods,

Tam může být různé v 1-2 cm .

Prosím, v závislosti na dítě je výška ,váha Obr.

Vybrat správnou velikost !! Díky za vaši návštěvu, hezký dodací lhůta !

Platba:

Přijímáme alipay zde

Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesor PODMÍNĚNÁ

Doprava:

Pozornost, Prosím! jsme mezinárodní prodejce z Číny pevniny. PROSÍM, BUĎTE TRPĚLIVÍ! Obvykle nabízíme standardní mezinárodní leteckou poštu.To může o 10 až 25 pracovních dnů pro dodání. Pokud máte jakýkoliv dotaz, nebo jakékoliv speciální přání, prosím, kontaktujte nás. my vám odpovíme do 24 hodin v době, kdy rozdíl mezi námi.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Obrázky jsou převzaty z reálného produktu, ale může mít něco jako barevný rozdíl pro světlo a různé dávky, zejména některých modelů je znázorněno nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

Pokud nejste spokojeni, když obdržíte váš předmět, vraťte jej do 14 dní na výměnu nebo vrácení peněz. Prosím, kontaktujte mě před vrátit.

Pokud položka je vadný po 3 měsících, stále můžete poslat jej zpět k nám. Zašleme vám nové po obdržení vadné položky. Ale budete muset zaplatit navíc expediční poplatek.

Návrat Politiky:

Pokud máte jakýkoliv dotaz, nebo tam je nějaký problém položky, prosím pošlete nám e-mailem co NEJDŘÍVE, budeme v našich silách vyřešit problém co NEJDŘÍVE. Jsme přesvědčeni, že dobré komunikační dosáhne dobrého výsledku, Zákazníka uspokojit, je pro nás velmi důležité!

Jiné Politiky:

Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

Prosím, kontaktujte nás, pokud nejste spokojeni s položkou po obdržet.

Všechny e-maily budou zodpovězeny v rámci 2 obchodní den. Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve.

Prosím, dejte nám šanci slove problém, než neutrální nebo negativní zpětnou vazbu!

Vážné Kupující Pouze! Prosím, místo ucházet pouze tehdy, pokud souhlasíte se všemi podmínkami.

KONTAKTUJTE NÁS:

Jakoukoli otázku, uvítali Bychom vám odpovědět co nejdříve budeme moci.

FAQ:

Délka rukávu(cm) Plné
Značka CINESSD
Materiál Polyester
Typ Položky Svrchní Oblečení A Kabáty
Límec O-Krk
Vzor Typu Solidní
Styl Módní
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Svrchní Typ Bundy
Název Oddělení Děti
Pohlaví Holky
Tloušťka V těžké váze
Tkanina Typ Česaná
Oblečení Délka Pravidelné

Související produkty