5 X podíl Ekonomiky OPC drum Pro Kyocera KM1500 1815 1505 1510 1810 fs1020 KM 1820

Hodnocení 

730.99 Kč

Nový produkt

1 ks

Štítky: kyocera tk 1120 tonerové kazety, kyocera nové originální, kyocera km 1820, fs 2100, fs 4200, kyocera roller, kazety pro tiskárny kyocera, kyocera taskalfa 300i, km2810, kyocera km 3035.

O cla: a) Dovozní cla, daně a poplatky nejsou zahrnuty v položce ceny nebo poplatky za dopravu. Tyto poplatky jsou kupujícího odpovědnost. b) zkontrolujte Prosím, zda se vaše země celního úřadu určení, co tyto dodatečné náklady budou před nabízení/nákup. Můžete také navrhnout vhodnou deklarovanou hodnotou.

.

Vyhledávání dílů Express:

Čína je jedním z nejvíce vyspělý trh ve slově, může setkat se většina z vás potřebovat, můžeme se podívat na originální díly a kompatibilní díly pro vás, také může vyrábět a rozvíjet kompatibilní díly.

Provozní proces : uveďte, Prosím, korespondent vzorek, nebo číslo dílu, OEM číslo a tak dále pro ALEX rozvoj týmu, budeme mít obrázek pro potvrzení. Nové originální díly, budeme poskytovat cena pro referenci, pokud akceptujete cenu, můžete si objednat v našem obchodu www.kscm-jicin.cz. Kompatibilní díly, je třeba poskytnout vzorek, budeme hodnotit, formy náklady a náklady na materiál, poté, co obdržíme vzorky, pokud budete akceptovat cenu, můžeme začít, aby se vzorek, začneme výrobu po vzorky prošel .

Doprava:

Jsme Loď na celém Světě prostřednictvím DHL, UPS, FEDEX, TNT, CPAM, máme také vlastní náklad doručit zboží worldwise s levnější cenu.

Položky jsou dodávány přes DHL, UPS, FEDEX, TNT, dosah většina countryes whith v 5-15 pracovních dnů.

Položky jsou dodávány z Číny pomocí Letecky, dosah většiny zemí v rámci 10 do 40 pracovních dnů.

Platba:

Přijímáme alipay zde .

Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

Také přijímáme T/T, Western Union, Moneygram.

Záruka a Záruka:

3 měsíce Záruka. Koupit s důvěrou!

Pokud nejste spokojeni, když obdržíte položky, prosím, vrátit to do 7 dnů na výměnu nebo vrácení peněz. Prosím, kontaktujte mě před vrátit.

Pokud kompatibilní položka je vadný v 3 měsíce, Budeme vám posílat náhradu bez extra nabíječku, nebo nabídnout náhradu poté, co obdržíme vadné položky.

Pokud kompatibilní položka je vadný po 3 měsících, stále můžete poslat jej zpět k nám. Zašleme vám nové po obdržení vadné položky. Ale budete muset zaplatit navíc expediční poplatek.

Originál nové zboží garantujeme jeho kvalitu a mohou dobře pracovat na počítači. nebudeme akceptovat návrat.

Jiné Politiky:

Nejsme odpovědni za jakékoliv vlastní cla nebo dovozní daň.

Necháme POZITIVNÍ zpětnou VAZBU po obdržení platby. Prosím, kontaktujte nás, pokud nejste spokojeni s položkou po obdržet.

Všechny e-maily budou zodpovězeny do 1 pracovního dne. Pokud nechcete dostávat naše odpověď, prosím, laskavě znovu poslal svůj e-mail a my vám odpovíme vám co nejdříve.

Vážné Kupující Pouze! Prosím, místo ucházet pouze tehdy, pokud souhlasíte se všemi podmínkami.

FAQ : Q:Jak mohu zaplatit za můj nákup?

A: akceptujeme následující způsoby platby: cridet karty; Peníze;T/T;western union. Q:kolik to stojí na loď do mé země?

A:můžeme loď zboží prostřednictvím DHL, UPS, TNT, Fedex express, pokud velké množství, máme také vlastní nákladní loď zboží po celém světě s levnější náklady na doručení, prosím, dotaz detail. Q:existuje nějaký sledovací Číslo pro můj bod?

A: Ano, jsme loď každou objednávku s jejich Sledovací Číslo, a můžete zobrazit zásilky staus na odpovídající webové stránky. Q:jsem prodejce,chtěl bych si koupit mnoho kusů zboží, co je velkoobchodní ceny?

A: Ahoj,díky za váš dotaz, pokud by jste chtěli koupit velké množství, prosím, pošlete e-mail na nás, dáme vám nejlepší cenu, díky

Funkce Kompatibilní
POUŽÍVÁ SE PRO Pro Kyocera
porduct OPC Drum
Číslo Modelu KM1500 1815 1505 1510 1810
Značka sdílejte tiskárny a kopírky
Kompatibilní Značka Pro Kyocera
Typ OPC Drum

Související produkty